Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Sporta tarkšķis": interesantākā komanda Latvijas sportā

Rolands Eliņš

Šovakar sporta tiešsaistes čatā "Sporta tarkšķis", kas sāksies 21:00, tiks uzklausītas idejas un piedāvājumi par to, kura komanda Latvijā pelnījusi tikt atzīta par pašu interesantāko. Nevis labāko, veiksmīgāko, bagātāko, vislielākos panākumus guvušo vai skaļākās uzvaras izcīnījušo, bet šādu vai tādu iemeslu dēļ tieši interesantāko.

Latvijā sniegta atļauja atsākties sporta sacensībām notikumiem, un pavisam drīz atkal varēsim runāt par spēku samēriem un atsevišķu spēļu iznākumiem arī Latvijas līgās un turnīros. Taču šobrīd vēl līdz oficiālām spēlēm nedaudz jāpagaida un vēl varam atļauties pievērsties nedaudz nekonkrētākam jautājumam par to, kuras komandas un klubi tad interesē cilvēkus un kuras interesantas, un par to, vai šo divu jautājumu atbildes patiešām pārklājas.

Ja interesantumu mēra tikai un vienīgi pēc uz spēlēm ejošo līdzjutēju skaita, tad Rīgas "Dinamo" Latvijā konkurences nav. Taču interesi var izmērīt arī pēc komandu atraktivitātes, rīkotajiem pasākumiem, spēles stila un sastāva veidošanas procesiem. Teorētiski klubs var būt pēdējā vietā futbola līgā, taču tāpat rādīt visskatāmāko futbolu ar daudziem vārtu guvumiem un ātru spēli.

Protams, pie komandas norisēm pieskaitāmi arī ārpus laukuma novērojamie notikumi - treneru maiņas, vadības skaļi komentāri un visāda cita veida skandāli. Šovakar diskusijā to visu var attiecināt arī uz konkrētiem Latvijas izlašu sasaukumiem.

"Tarkšķī" piedalīsies portāla Sportacentrs.com redakcijā, kā arī iespēja sniegt savu viedokli, jautājumu vai vienkārši komentāru ir jebkuram interesentam.

Diskusija

Par Sporta tarkšķi un tā formātu

"Sporta tarkšķis" ir diskusija par sportu, kurā aicinām tiešā veidā iesaistīties arī portāla apmeklētājus. Diskusija tiek veidota teksta formātā, reizē atceroties laikus, kad Sportacentrs.com vēl bija eSports.lv. Mūsu portāls jau piedāvā podkāstu "Ārpus Kadra", kas regulāri audio un video formātā piedāvā sporta cilvēku sarunas par aktuālo šajā nozarē, savukārt "Sporta tarkšķis" līdzīgu principu piedāvās teksta formātā, katram vakaram izvirzot savu jautājumu.

"Sporta tarkšķa" ideja nav ierobežota, un portāla apmeklētāji tiek aicināti piedāvāt savus jautājumus, komentārus, piebildes vai precizējumus čata lodziņā. Ieraksts gan sākotnēji būs redzams tikai diskusijas vadītājiem, kuri izvēlēsies, kurus ierakstus un jautājumus publicēt. Attiecīgi aicinām izvairīties no spama, rupjībām un cita veida apvainojumiem - tie apstiprināti netiks, tāpat kā ieraksti un jautājumi par citām tēmām. Tas tādēļ, lai kopīgi uzturētu diskusiju nosacīti vienā virzienā.

Lai gan tehniski iespējams iesūtīt savus ierakstus un jautājumus būs arī pirms sākuma, publiskais tiešsaistes čats tiks sākts 21:00.

     [+] [-]

, 2020-06-10 23:09, pirms 4 gadiem
Manuprāt izceļas Skonto FC 90-to beigās.. un otrajā vietā liktu FK Ventspils.. spēles ar Ņūkāslu, Zalcburgu, Štutgarti un vēl gads UEFA grupu turnīra , lai kāds pamēģināt atkartot.. Skonto bija brends , tajā bija patiesi augstas klases spēlētāji .. Arī BK Ventspils un VEF ar Butautu pie stūres bija kautkas īpašs..

  +3 [+] [-]

, 2020-06-10 23:59, pirms 4 gadiem
Ja "interesantākais", tad man tas noteikti būs BK "LainERS" 90'to vidū. 1) bēdīgi slavenās naudas, 2) pirmie tiešām lieliskie viesspēlētāji LV, 3) pirmās karsējmeitenes un bukleti un vispār šovi līdzjutējiem, 4) psihopāts ģenerālmenedžeris 5) brīžiem ne mazāk psihais, emocionālais galvenais treneris Zvirgzdiņš... Interesanti atcerēties, lai arī biju diezgan mazs vēl tad.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-11 00:22, pirms 4 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Ja "interesantākais", tad man tas noteikti būs BK "LainERS" 90'to vidū. 1) bēdīgi slavenās naudas, 2) pirmie tiešām lieliskie viesspēlētāji LV, 3) pirmās karsējmeitenes un bukleti un vispār šovi līdzjutējiem, 4) psihopāts ģenerālmenedžeris 5) brīžiem ne mazāk psihais, emocionālais galvenais treneris Zvirgzdiņš... Interesanti atcerēties, lai arī biju diezgan mazs vēl tad.
šo ļoti labi atcerējies pieminēt, pievienojos. Ja "interesantākā", neredzu, kas LainEru izkonkurētu.

     [+] [-]

, 2020-06-11 00:59, pirms 4 gadiem
kā var būt kkas izsmelts,ja par 3 sportiem tik tarkšķējuši,jptv

  +1 [+] [-]

, 2020-06-11 09:14, pirms 4 gadiem
ice F-1 rakstīja: kā var būt kkas izsmelts,ja par 3 sportiem tik tarkšķējuši,jptv
Par esportu taču arī bija.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-11 10:49, pirms 4 gadiem
ice F-1 rakstīja: kā var būt kkas izsmelts,ja par 3 sportiem tik tarkšķējuši,jptv
četriem! šļūkātāju gan starp tiem nebija Topā pie garlaicīgajiem sportiem gan tos pieminēja

  -1 [+] [-]

, 2020-06-11 10:50, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: šo ļoti labi atcerējies pieminēt, pievienojos. Ja "interesantākā", neredzu, kas LainEru izkonkurētu.
jā, jāpiekrīt! Man liekas viņiem bija pirmais nēģeris

     [+] [-]

, 2020-06-11 11:12, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: jā, jāpiekrīt! Man liekas viņiem bija pirmais nēģeris
Nē, pirmais melnādainais un vispār leģionārs LBL bija komandā "Princips".

     [+] [-]

, 2020-06-11 11:29, pirms 4 gadiem
Pats ablomījos - aizmirsu pavisam, ka Princips bija tā paša Lainera priekšgājējs. Tā ir, kad gribēju gudro pamētāt.

     [+] [-]

, 2020-06-11 11:29, pirms 4 gadiem
GRUUTI PATEIKT, KURA VAI NU lAINERES, VAI BARONS..
Labaakais generalmenedzers CVANKIS,vissliktaakais, J. Voins IR JAAMAAK NOGREMDEET KOMANDU,stabils Latvijas ginesa rekordu kandidaats....

  +1 [+] [-]

, 2020-06-11 11:41, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pats ablomījos - aizmirsu pavisam, ka Princips bija tā paša Lainera priekšgājējs. Tā ir, kad gribēju gudro pamētāt.
tak padsmit gadi pagājuši

     [+] [-]

, 2020-06-11 11:50, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: tak padsmit gadi pagājuši
Gandrīz 30 - tas notika 1993.g.

     [+] [-]

, 2020-06-11 12:04, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Gandrīz 30 - tas notika 1993.g.
tfu, nu jā