Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas airētāji neiekļūst pasaules junioru čempionāta pusfinālā

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas airētāji neiekļūst pasaules junioru čempionāta pusfinālā
Violeta Levinoka. Foto: World Rowing

Latvijas airētāja Violeta Levinoka, kā arī pārairu divnieks Renārs Mihailovs un Linards Lauris Sils ceturtdien Japānas galvaspilsētā Tokijā neiekļuva pasaules junioru čempionāta akadēmiskajā airēšanā pusfinālā.

Čempionātu ar pieticīgiem rezultātiem Latvijas sportisti iesāka trešdien un ceturtdien viņiem bija jāpiedalās gandarījuma braucienos, kuros tāpat vēl bija labas iespējas sasniegt pusfinālu, bet tās gan netika realizētas. Dāmām Levinoka pēc nefinišēšanas dienu iepriekš šodien savā gandarījuma braucienā finišēja piektajā vietā starp sešām sportistēm. No labāko divnieka, kas iekļuva A/B pusfinālā, viņa atpalika par 23 sekundēm.

Tikmēr pārairu divnieku sacensībās Mihailovs un Sils gandarījuma kārtā palika pēdējā, piektajā, pozīcijā, arī no otrās vietas atpaliekot par gandrīz 23 sekundēm.

Tagad Latvijas sportistus sagaidīs dalība C/B pusfinālā. Viņi vairs nevar tikt augstāk par 13. vietu, ko noslēgumā izcīnīs C fināla uzvarētājs.