Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Airētājiem Timboram un Sokolovam pietrūkst līdz Eiropas U23 čempionāta finālam

Ints Megnis
Ints Megnis

Airētājiem Timboram un Sokolovam pietrūkst līdz Eiropas U23 čempionāta finālam
Jānis Timbors (no kreisās) un Ģirts Sokolovs. Foto: Agita Puriņa

Latvijas airētājiem Jānim Timboram un Ģirtam Sokolovam sestdien Grieķijā neizdevās sasniegt Eiropas U23 čempionāta A finālu, no kārotā mērķa abiem paliekot vienas pozīcijas attālumā.

Eiropas U23 čempionātā ir maza konkurence un sacensības tiek aizvadītas divās dienās. Olimpiskajā vīriešu vieninieku klasē startēja Timbors, kurš vispirms ar rezultātu 7:19,69 guva ceturto vietu savā priekšsacīkšu braucienā, bet pēc tam gandarījuma braucienā bija trīs sekundes lēnāks un finišēja trešais. No otrās pozīcijas, kas garantētu vietu A finālā, viņš atpalika sešas sekundes, bet tagad svētdien latvietis airēs B finālā.

Tikmēr neolimpiskajā vieglsvaru klasē airēja Sokolovs, kurš priekšsacīkšu braucienu noslēdza trešajā vietā (7:31,25), bet pēc tam gandarījuma braucienā savu rezultātu uzlaboja par 19 sekundēm, tomēr tāpat finišēja vien trešais un palika četru sekunžu attālumā no A fināla. Arī viņu svētdien gaidīs dalība B finālā.