Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Austrālija grupu turnīru noslēdz ar trešo neizšķirtu trīs spēlēs

Juris Miņins
Juris Miņins

Austrālija grupu turnīru noslēdz ar trešo neizšķirtu trīs spēlēs
Foto: hindustantimes.com

Austrālijas hokeja izlase Indijas pilsētā Bubanešvarā notiekošajā Starptautiskās hokeja federācijas (FIH) Pasaules līgā hokejā grupu turnīru noslēdza ar trešo neizšķirtu, šoreiz tas tika fiksēts spēlē ar Angliju, 2:2.

Austrālijas valstsvienība pirmajās divās grupu turnīra spēlēs bija tikusi pie diviem neizšķirtiem, vispirms viņi ar rezultātu 1:1 vienojās par mierizlīgumu ar Indiju, bet spēle pret Vāciju noslēdzās pie rezultāta 2:2. Tāpēc, ja vien pēdējo sešu olimpiāžu medaļnieki vēlējās tikt augstāk par trešo vietu grupā, viņiem pret Angliju bija jāizcīna uzvara.

Tiesa, jau no spēles pirmajām minūtēm, kad vārtus Anglijas labā guva Laiems Ansels, austrālieši plāni tika izjaukti un viņiem nācās atspēlēties. To, starp citu, zaļā kontinenta izlase arī izdarīja, otrā puslaika ievadā gūstot pat divus vārtus un viņiem ar to bija pietiekoši, lai ieņemtu otro vietu grupā, taču sešas minūtes pirms spēles beigām Fils Ropers rezultātu izlīdzināja un austrāliešiem nācās samierināties ar trešo neizšķirto rezultātu trijos turnīra mačos.

Anglijas bilace pēc trim mačiem bez šī neizšķirta ietvēra arī vienu uzvaru un vienu neveiksmī.

Savukārt otrajā B grupas spēlē Vācija, jau spēles pirmajā puslaikā, trīs minūšu laikā, gūstot divus vārtus ar 2:0 pārspēja Indiju un triumfēja B grupā, jo pirms tam ar tādu pašu rezultātu, turnīra atklāšanas mačā, pārspēja Angliju, bet ar austrāliešiem, kā minēts, cīnījās neizšķirti.

Līdz ar to, nu Pasaules līgas finālturnīra grupu turnīra etapā ir palikušas vairs tikai divas spēles kurās tad arī noskaidrosies galīgais vietu sadalījums A grupā. Rītdien Argentīna spēlēs pret Spāniju, bet Beļģija tiksies ar Nīderlandi.

Jāpiebilst, ka izslēgšanas spēļu turnīrā katras grupas uzvarētāja tiksies ar otras grupas vājāko komandu, bet otrās vietas ieguvēji – ar otras grupas trešās vietas ieguvējiem.

Pasaules līga hokejā 2016./2017., Fināls

ViesiMājniekiRezultāts
VācijaAnglija2:0
AustrālijaIndija1:1
ArgentīnaBeļģija2:3
NīderlandeSpānija2:3
VācijaAustrālija2:2
IndijaAnglija2:3
BeļģijaSpānija5:0
NīderlandeArgentīna3:3
AustrālijaAnglija2:2
IndijaVācija0:2

A gupa

#KomandaSUNZP
1.Beļģija22006
2.Spānija21013
3.Argentīna20111
4.Nīderlande20111

B gupa

#KomandaSUNZP
1.Vācija32107
2.Anglija31114
3.Austrālija30303
4.Indija30121

Izmantotie resursi:
Home | FIH