Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Hari-Overēms, pagaidām 0:0

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hari-Overēms, pagaidām 0:0
Badrs Hari un Alisters Overīms
Foto: sherdog.com

Šodien, pēdējā šī gada dienā, Japānā, uz arēnas „Saitama Super Arena” ringa turnīra „K-1 Dynemite” ietvaros savā starpā tiksies K-1 sliktais zēns no Marokas Badrs Hari ar tādu pašu tēlu iemantojušo MMA cīkstoni no Holandes Alisteru Overīmu.

Viņu savstarpējā tikšanās notiks pēc K-1 noteikumiem ar ierasto cīņas formulu: trīs raundi pa trīs minūtēm. Lai arī Alisters Overīms gandrīz trīs gadus nav kāpis uz K-1 ringa, viņš apgalvo, ka ir gatavs tikties ar skandalozo marokānieti Badru Hari un uzvarēt to.

„Esmu redzējis Badru darbībā. Viņš ir ļoti labs, ātrs un spēcīgs cīkstonis, un vēl viņam ir ļoti liela mute,” ārzemju medijiem izteicās Overīms. „Es trenējos kopā ar tādiem atlētiem kā Gohans Saki un Errols Cimmermans. Mūsu sparingi rit pēc K-1 noteikumiem un tas normāli priekš manis.”

„Biju pārsteigts par Badra Hari nesportisko uzvedību K-1 finālā, taču tajā pašā laikā priecājos, ka tas sagribēja kauties ar mani. Es jūtos pārliecināts par sevi. Paredzēts, ka mums viena savstarpējā cīņa būs pēc K-1, otra pēc MMA noteikumiem. Nevaru vien sagaidīt brīdi, kad varēšu likt lietā savas rokas. Tā kā viņš izslēdza Errolu, priekš manis šis būs sava veida revanšs,” turpināja MMA superzvaigzne Alisters Overīms.

„Šis bija ļoti labs gads priekš manis. Man bija daudz labu cīņu, tikai K-1 finālā izgāzos. Ko varu pateikt, mani sodīja un es esmu pieņēmis to. Neskatos atpakaļ – skatos tikai uz priekšu,” par savām izdarībām „K-1 WORLD GP 2008 FINAL” turnīrā, masu medijiem izsakās Badrs Hari, kurš finālā cīņā pret Remiju Boņaski, tam atrodoties guļus iesita, par ko arī tika diskvalificēts.

Marokānis apstiprināja, ka ir ļoti labā fiziskā formā un ar nepacietību gaida šo cīņu. „Esmu saņēmis mācību un darīšu visu iespējamo, lai tas neatkārtotos. Nezināju vai mani atskaitīs no dalībnieku saraksta Dynemite turnīrā, taču es sevi visu laiku turu labā formā un šobrīd esmu gatavs.”

„Overīms ir labs MMA cīkstonis, taču viņš nezina, kas ir K-1. Varbūt viņš domā savādāk aizvadot treniņus savā zālē, taču es esmu slēdzis laukā arī labākus oponentus. Viņam nekad neuzvarēt mani!” pārliecināts par sevi ir Hari.

Atgādinām, ka pēc „K-1 Dynemite” turnīra, kurā šie abi atlēti: Badrs Hari un Alisters Overēms tiksies pēc K-1 noteikumiem, otra šo sportistu cīņa būs pēc MMA noteikumiem, taču, kad tā notiks vēl nav zināms.

Ja šodien notiekošajā duelī par teorētiski spēcīgāku var uzskatīt Hari, jo tam stipri lielāka pieredze K-1, tad nākamajā cīņā, kura ritēs pēc MMA noteikumiem, par favorītu, vismaz no šodienas redzes punkta, varam uzskatīt Overīmu, kuram šajā sporta veidā ir iespaidīga bilance – 29 uzvaras un 11 zaudējumi.

Savukārt Badram Hari MMA pieredze ir ļoti niecīga, tikai viena cīņa un tā pati zaudēta. Un, kas interesanti, šo sakāvi marokānim sagādājis neviens cits kā latviešu sportists Edmunds Ķirsis, pieveicot to ar TKO jau pirmā raunda divdesmit otrajā sekundē.

Izmantotie resursi:
K-1 OFFICIAL WEBSITE
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2008-12-31 00:55, pirms 16 gadiem
Savukārt Badram Hari MMA pieredze ir ļoti niecīga, tikai viena cīņa un tā pati zaudēta. Un, kas interesanti, šo zaudējumu marokānim sagādājis latviešu sportists Edmunds Ķirsis, pieveicot to ar TKO jau pirmā raunda divdesmit otrajā sekundē.

xe xee prieks par muusu Edmundu

     [+] [-]

, 2008-12-31 01:07, pirms 16 gadiem
youtube.com: YouTube - Edmund Kirsis [WFCA-Baltic] vs BADR HARI

Hari nedaudz pielicis no 2002.gada, tad viņam bija 17(!) gadi, bet Ķirsis varēs mazbērniem stāstīt, ka reiz šo vīru kā dēlu samocījis!

     [+] [-]

, 2008-12-31 01:07, pirms 16 gadiem
Hari ir nevis nedaudz, bet gan ļoti daudz pielicis kopš tā laika. K1 fināls to labi parādīja......iespējams, ka viņš būtu salicis arī Remiju, ja vien ne paša idiotiskais izgājiens, aizkrītot šīberim

  -1 [+] [-]

, 2008-12-31 01:22, pirms 16 gadiem
cikos ta vinji ciiniisies?raadiis kautkur pa tv?

  -1 [+] [-]

, 2008-12-31 02:30, pirms 16 gadiem
8.00 sākas, netā rādīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-31 13:20, pirms 16 gadiem
huidimdirdim rakstīja: vienīgais ko viņs tajā finālā būtu salicis, būtu varbūt mana vecmāmiņa....:p
ne šajā finālā, ne arī, ja nemaldos, pusfinālā pirms gada, kad viņi tikās, viņam nebija nekādas cerības... Remijs ir daudz nosvērtāks un gudrāks cīkstonis par Badru un ne velti arī šogad tāds cīņas iznākums....
Pec sita finala visa ciena , kas vel bija palikusi pret Bonjaski ir zudusi, kartejo reizi pieradija savus aktiermeistaribas talantus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-31 14:33, pirms 16 gadiem
huidimdirdim rakstīja: vienīgais ko viņs tajā finālā būtu salicis, būtu varbūt mana vecmāmiņa....:p
ne šajā finālā, ne arī, ja nemaldos, pusfinālā pirms gada, kad viņi tikās, viņam nebija nekādas cerības... Remijs ir daudz nosvērtāks un gudrāks cīkstonis par Badru un ne velti arī šogad tāds cīņas iznākums....
tad tik sūti savas omas cv uz k1 - naudu liekšķerēm iegrābsi, iesaku iekārtoties par promoteru uz 33% par ideju

ja nopietni, tad tā lazarete, ko Hari aiz sevis atstāja ceļā uz finālu, ir vairāk nekā iespaidīga. Un tās nebija Tavas Superomes tie bija dažādu turnīru uzvarētāji, kas jo respektablāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja