Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

12. novembrī Tukuma notiks cīņu šovs “Milžu cīņas”

Andris Liepa
Andris Liepa

Pēc divu gadu pauzes, kas bija saistīta ar valstī izsludinātajiem Covid-19 ierobežojumiem, 12. novembrī Tukumā atgriežas cīņu pasākums “Milžu cīņas”. Kā ierasts, arī šogad pasākums vienuviet pulcēs spēcīgākos Latvijas MMA un boksa meistarus, kā arī sportistus no ārzemēm.

“Ilgi nevarējām izlemt vai šogad rīkosim “Milžu cīņas”. Tomēr pēc ilgākām diskusijām lēmums tika pieņemts, ka pasākumam šogad jānotiek,” portālam Sportacentrs.com apstiprināja sporta kluba “Tukuma Brāļi” valdes loceklis Artūrs Eisaks.

“Esam uzrunājuši vairākus pašmāju MMA un boksa cīkstoņus, kā arī piesaistījuši vairākus laba līmeņa ārzemniekus. Protams, vēl ar dažiem notiek sarunas. Domājam, ka drīzumā pa vienam sāksim izziņot cīņu pārus.”

“Milžu cīņas” notiks Tukuma sporta hallē, vietā, kurā tās notika pēdējos divus gadus pirms pandēmijas.

“Mums bija dilemma vai atgriezties ledus hallē, kur rīkojām pirmos sešus pasākumus, vai palikt sporta hallē. Sporta halle ir mazāk ietilpīga, bet toties tur ir silti,” pasākuma norises vietas izvēli pamatoja Eisaks.

Pēdējās “Milžu cīņas” notika 2019. gadā, kad pasākuma galvenais notikums bija smagsvaru MMA cīņa starp Kristapu Zuti un Daini Peipiņu. Ir neoficiāla informācija, ka arī šajā šovā Zutis piedalīšoties.

“Mēs nevēlamies skriet notikumiem pa priekšu. Kā jau minēju, pārrunas mums ir bijušas ar daudziem vadošajiem Latvijas sportistiem, bet kamēr neesam panākuši oficiālu vienošanos, manuprāt, nav korekti saukt viņu vārdus.”