Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors kļūst par visvairāk testēto UFC atlētu

Juris Miņins
Juris Miņins

Makgregors kļūst par visvairāk testēto UFC atlētu
Konors Makgregors
Foto: AFP/Scanpix

UFC pusvieglā svara čempions (-66 kg) Konors Makgregors (19-3) aizvadītajās dienās ir kļuvis par visvairāk dopinga testus nodevušo UFC vīru kategoriju atlētu. Tikpat dopinga pārbaudes ir veiktas arī dāmu divīzijas pārstāvei, bijušajai UFC čempionei Hollijai Holmai (10-2).

Īru MMA cīkstonis Konors Makgregors, kopš UFC ir sākusi sadarboties ar ASV antidopinga aģentūru (sadarbība sākta pirms gada), 14 reizes nodevis dažādas dopinga analīzes. Pēdējā no tām tika veikta nakts vidū, kad sportists aizvadīja savu treniņu.

Biežās pārbaudes ir skaidrojamas ar to, ka pēdējā laikā vairāki UFC vadošie sportisti ir pieķerti aizliegto vielu lietošanā, kas ne tikai pamatīgi bojā organizācijas tēlu, bet arī ievērojami pasliktina attiecības ar sponsoriem. Savukārt tā kā Makgregoram 20. augustā ir paredzēta cīņa "UFC 202" ietvaros pret viņa lielāko sāncensi Neitu Diazu, UFC vadītājs Dena Vaits vēlas visu noorganizēt visaugstākajā līmenī, ievērojot visus drošības pasākumus.

Atgādināsim, ka 28 gadus vecais īru cīkstonis Konors Makgregors, kurš UFC pārstāv kopš 2013. gada, šī gada 5. martā piekāpās amerikāņu sportistam Neitam Diazam (19-10). Tas bija viņa trešais zaudējums karjerā un pirmais cīnoties UFC organizācijā.

Konors Magregors 14. reizi gada laikā nodod dopinga analīžu paraugus

Izmantotie resursi:
Trending News | theScore.com

  -1 [+] [-]

, 2016-07-29 09:16, pirms 8 gadiem
Tikai normāli,ka UFC sejai tas jādara principā reizei mēnesī

  +1 [+] [-]

, 2016-07-29 09:24, pirms 8 gadiem
Autor, jostu gan viņš nezaudēja. Tā nebija titulcīņā un notika citā svarā.