Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Pereira pārtrauc Prohāzkas uzvaru sēriju un UFC jostu iegūst arī pussmagajā svarā

Agris Suveizda

Pereira pārtrauc Prohāzkas uzvaru sēriju un UFC jostu iegūst arī pussmagajā svarā
Alekss Pereira. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Otro reizi karjerā par UFC čempionu kļuvis 36 gadus vecais brazīliešu jauktās cīņas mākslas sportists Alekss Pereira (9-2), kurš Ņujorkā pārtrauca 31 gadu vecā čeha Jirži Prohāzkas (29-4-1) trīspadsmit uzvaru sēriju.

• Pereira ar elkoņiem otrā raunda pēdējā minūtē nopelnīja tehnisko nokautu.

• Par UFC čempionu Pereira kļuvis otro reizi un šoreiz – citā divīzijā. Pirms gada viņš jostu ieguva vidējā svarā, ar tehnisko nokautu pieveicot Izraelu Adesanju.

• Pereira UFC karjerā aizvadījis tikai septiņas cīņas – tik ātri divus titulus vēl nebija ieguvis neviens cīkstonis.

• Šo gadu Pereira sāka ar zaudējumu ar nokautu Adesanjas revanša cīņā un jūlijā debitēja pussmagajā svarā, ar dalītu lēmumu pieveicot Janu Blahoviču.

• Prohāzka aizvadīja pirmo cīņu gandrīz pusotra gada laikā – 2022. gada jūnijā viņš piektajā raundā piespieda padoties Gloveru Teišeiru un kļuva par pussmagā svara čempionu, taču 2022. gada novembrī pleca savainojuma dēļ nebija spējīgs aizvadīt revanša cīņu un atbrīvoja čempiona krēslu.

• Janvārī par jauno pussmagā svara čempionu kļuva amerikānis Džemāls Hils, taču vasarā nopietna savainojuma dēļ – Ahilleja cīpslas plīsums – arī viņam nācās titulu atbrīvot.

• Prohāzka piedzīvoja pirmo zaudējumu kopš 2015. gada decembra, kad ar nokautu piekāpās Muhammedam Lavālam.

• Ņujorkā uzvaru svinēja arī 30 gadus vecais anglis Toms Espinols (14-3), kurš jau otrajā minūtē nokautēja 31 gadu veco krievu Sergeju Pavloviču (18-2) un ieguva smagsvaru pagaidu titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-12 12:56, pirms pusgada
Vispār jau Espinels un par viņu man liels prieks,jo pietiek krievu čempionu! Pavlovičs gan intervijās izklausījās ļoti sakarīgs,taču ar pliku boksu jau bija sasniedzis griestus. Prohazkas cīņā par agru stops,bet nu Pereira savu izdarīja. Samurajs tagad varētu pacīnīties ar Ankalajevu vai Blahoviču, uzvaras gadījumā revanšs ir loģisks

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 13:01, pirms pusgada
Ļoti labas cīņas, Main card vispār super.
Nedaudz žēl Čehu samuraja, varēja Godards iedod viņam vēl iespēju palikt cīņā, Jiri jau ir iepriekš pierādījis, ka spēj ātri atjaunoties, bet nu ir tā, kā ir, Pereira malacis.

Aspinals arī malacis, skaisti nolika Pavloviču uz dēļiem. Aspinals vs Jones būtu vnk bomba.

Nesapratu, ko Derna gribēja pierādīt, cīnoties stājā, bet samaksāja par to dārgi.

Francūzis Saint Denis arī izskatījās ļoti labi, bet manuprāt pārāk skaļus uzvārdus viņš pēc cīņas nosauca, es viņu gribēt redzēt pret Bobiju Grīnu, ja tiktu garām, tad varētu domāt par Gamrotu vai Fizievu, bet ne jau uzreiz Geidžī.

     [+] [-]

, 2023-11-12 14:56, pirms pusgada
Prieks par Aspinālu, žēl ka nedabūs iespēju pacīnīties ar Jones. Citu konkurentu viņam patreiz neredzu. Gānu arī izslēgtu vai uzvilktu ar žņaugšanas paņēmienu diezgan viegli.

Žēl Prohačku, cīņu apturēja pārāk ātri. Nu nav Perreira tik labs - žoklis viņam netur, reslings arī neeksistējošs un aizdusa piemetas jau pēc 5 minūtēm. Redzu ka Ankalajevs izsmērē Perreiru piecu raundu garumā.

Visinteresantākie no šī ppv liekas St. Denis un Lopez. Abi pārspējuši uz sevi liktās cerībās un būtu interesanti paskatīties pret top cīkstoņiem savās divīzijās.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 16:01, pirms pusgada
Pa seniem laikiem viss main card bija patiešām ļoti skatāms.

     [+] [-]

, 2023-11-12 17:07, pirms pusgada
Jirži pats atzina, ka apturēšana bija pareiza un viņš esot bijis nokautēts. Protams, ka žēl, bet čehu samuraju noteikti vēl redzēsim augstākā līmeņa cīņās

     [+] [-]

, 2023-11-12 17:26, pirms pusgada
"Pereira ar elkoņiem otrā raunda pēdējā minūtē nopelnīja tehnisko nokautu"

Kuru ta tur izrubīja? Pereira dēļ vāja snieguma nonāca nokautā?

Te visus žurnaļugas vajadzētu nomainīt vienreiz, ieskaitot galveno