Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Cirkunovs paliek bez pretinieka

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Cirkunovs paliek bez pretinieka
Mihails Cirkunovs. Foto: The Canadien Press/Scanpix

Savainojumu guvis amerikāņu pussmagā svara cīkstonis Ovinss Senprū (23-12), kurš tādējādi spiests atteikties no cīņas pret vienīgo latviešu cīkstoni UFC Mihailu Cirkunovu (14-4).

Abiem pussmagā svara cīkstoņiem bija paredzēts aizvadīt cīņu ''UFC 235'' šova ietvaros 2. martā Lasvegasā. Senprū nometne izplatījusi paziņojumu par cīkstoņa gūto savainojumu, taču oficiāls paziņojums no UFC vēl jāgaida, lai noskaidrotu, vai Cirkunovam tiks meklēts jauns pretinieks šajā pašā šovā, vai arī Mišas vārds tiks svītrots no cīņu saraksta.

Kanādu pārstāvošais Cirkunovs iepriekšējo cīņu aizvadīja pagājušā gada nogalē, 27. oktobrī šova ''UFC Fight Night 138'' ietvaros pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveicot amerikāni Patriku Kaminsu (10-6). Uzvara ļāva Cirkunovam pārtraukt divu zaudējumu sēriju pret reitingos augstāk esošajiem Gloveru Tešeiru (27-7) un Volkanu Ozdemiru (15-3).

Senprū savukārt iepriekšējā cīņā piedzīvoja zaudējumu pret Dominiku Reijesu (10-0). Cirkunovs UFC pussmagā svara divīzijas reitingā ieņem 14. vietu, savukārt amerikānis ierindojies 12. pozīcijā.

''UFC 235'' šovā tiks aizvadītas divas titulcīņas. Pussmagā svara kategorijas titulu aizstāvēs Džons Džounss (23-1), cīnoties ar Entoniju Smitu (31-13), bet pusvidējā svara titulu Taironam Vudlijam (19-3-1) mēģinās atņemt Kamaru Usmans (14-1). Debiju UFC piedzīvos kolorītais Bens Askrens (18-0), kurš tiksies ar Robiju Loleru (28-12).

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2019/2/...

     [+] [-]

, 2019-02-10 09:44, pirms 5 gadiem
Atceros, ka eksperti amerikā Cirkunovam paredzēja spožu nākotni, pat runāja, ka nākamais jostas pretendents būs, bet tad 2 zaudējumi pēc kārtas un par čali vairs neviens neko nerunā

     [+] [-]

, 2019-02-10 15:47, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Atceros, ka eksperti amerikā Cirkunovam paredzēja spožu nākotni, pat runāja, ka nākamais jostas pretendents būs, bet tad 2 zaudējumi pēc kārtas un par čali vairs neviens neko nerunā
Nevarētu jau teikt, ka nebija arī iespēja. Toreiz nogūlās pret Volkanu no sitiena aiz auss, pēc tam Ozdemirs uzvarēja Manuvu un tad jau tikās ar DC par jostu. Vajadzēja uzvarēt Volkanu, tad Manuvu un visticamāk būtu bijusi tāda pati iespēja cīņai par jostu.
Bet nu, protams, ka 2 zaudējumi pēc kārtas pamatīgi atmetīs jebkuru atpakaļ. Mazāk to izjutīs esošais čempions vai top3, bet daudz smagāk ir čalim, kurš, ja nemaldos, augstākais bija #8.

     [+] [-]

, 2019-02-10 16:07, pirms 5 gadiem
Domāju nemaz nemeklēs viņam pretinieku jo main card jau tāpat ir pilns ar labām cīņām un nav jau arī īsti ko pretī nolikt-visi ir nesen cīnījušies vai cīnīsies no top 15...