Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Romero sola nokautēt Adesanju: "Viņam atliek pieļaut vienu mazu kļūdu"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Romero sola nokautēt Adesanju: "Viņam atliek pieļaut vienu mazu kļūdu"
Joels Romero. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nākamajā nedēļas nogalē Lasvegasā risināsies cīņu šovs ''UFC 248'', kura galvenais notikums būs UFC vidējā svara čempiona Izraela Adesanjas (18-0) pirmā titula aizstāvības cīņa - Adesanjam izaicinājumu metīs draudīgais Joels Romero (13-4).

42 gadus vecais kubietis Joels Romero arī šādā cienījamā vecumā uzskatāms par vienu no pašiem atlētiskākajiem cīkstoņiem UFC rindās. Ar iespaidīgiem nokautiem Romero sakāvis bijušos UFC čempionus Lūku Rokholdu un Krisu Vaidmenu, bet to pašu sola izdarīt arī ar vienu no UFC lielākajām zvaigznēm, nigēriešu izcelsmes jaunzēlandieti Izraelu Adesanju.

"Protams, ka man cīņu jāpabeidz priekšlaicīgi. Negribu būt pārgalvīgs, bet man tas ir jāizdara. Man un manai komandai ir plāns, kā viņu nokautēt. Kad viņš pieļaus vienu mazu kļūdu - bum!" sarunā ar medijiem stāstīja Romero. Pēc tam, kad savainojumu guva brazīlietis Paulo Košta (13-0), kuram, visticamāk, pienāktos cīņa par titulu, tieši čempions Adesanja bija tas, kurš uzstāja, ka nākamajam rindā jābūt Romero. "Gribu cīnīties ar to, par kuru visi domā, ka viņš noteikti mani varētu uzvarēt," teicis Adesanja.

Čempiona vēlme arī tikusi piepildīta, neskatoties arī uz to, ka iepriekšējās divās cīņās Romero zaudējis. Tiesa, gan duelī ar jau pieminēto Koštu (zaudējums ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem), gan titulcīņā pret bijušo UFC čempionu Robertu Vitakeru (zaudējums ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem) daudzu MMA apskatnieku un fanu domas dalījās - liela daļa apgalvoja, ka tajās cīņās pārāks bijis tieši Romero.

Tā, protams, uzskata arī pats kubiešu cīkstonis: ''Es uzvarēju gan cīņu ar Koštu, gan cīņu ar Vitakeru. Tā tas ir - tas ir tas, kas notika." Tagad Romero ticis pie trešās iespējas karjerā cīnīties par UFC titulu: ''Par šīm divām iepriekšējām cīņām es nedomāju. Mēs to darām kā vecajā skolā [old-school]. Labākie to negrib, bet viņiem jācīnās ar labākajiem. Kad Adesanja ko tādu saka [izaicina uz cīņu], nedomāju ne par bilanci, ne par ko citu. Tikai gribu cīnīties ar labākajiem šajā divīzijā. Viņš saka: "Gribu cīnīties ar Joelu." Es viņam saku: "Paldies". Jo tā mēs darām. Esmu vienā pozīcijā ar viņu."

"Negribu cīnīties ar reitingu desmito numuru - gribu cīnīties ar pirmo. Tāpēc es joprojām esmu šeit. Nepalieku šeit, ja neko nesaņemu. Es daudz strādāju - ļoti daudz," atzina kubietis. Bukmeikeru vērtējumā pirms cīņas par favorītu tiek uzskatīts Adesanja, kurš karjerā vēl nav zaudējis. "Man tas ļoti patīk, ticiet man," bukmeikeru vērtējumu komentēja Romero.

Izmantotie resursi:
https://mmajunkie.usatoday.com/2020...

Vai Romero izdosies nokautēt Adesanju?

  • 44

  • 72


     [+] [-]

, 2020-03-03 20:10, pirms 4 gadiem
Patīk abi čaļi, bet nu gribētos īstenībā lai Romero trāpītu smuki, tomēr viņš ir riktīgs nezvērs un būtu smuki dabūt jostu un laikam uzreiz arī noslēgt karjeru, kaut arī viņam vēl ir iekšā

     [+] [-]

, 2020-03-03 20:58, pirms 4 gadiem
Jā,Dieva Kareivis ir pelnījis jostu.
Turklāt viņu tiešām apzaga