Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Nākamajā nedēļas nogalē notiks otrais KSPROFL cīņu šovs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nākamajā nedēļas nogalē notiks otrais KSPROFL cīņu šovs
Foto: KSPROFL

10. februārī plkst. 19:00 naktsklubā ''Tower'' jau otro reizi norisināsies ''LV BET KSPROFL Fight Night 2'' cīņu vakars, kura laikā gaidāmas 12 dažādas cīņas pēc MMA un boksa noteikumiem, informē organizatori.

Nākamajā nedēļas nogalē naktsklubā ''Tower'' gaidāms jau otrais KSPROFL rīkotais cīņu šovs - ''LV BET KSPROFL Fight Night 2'', informē organizatori. Vakara gaitā plānotas 12 cīņas pēc MMA un boksa noteikumiem, kā arī norisināsies cīņas ar plikām dūrēm.

Šova ietvaros piedalīsies tādi sportisti kā Raitis Helmanis, Daniēls Freibergs, Dans Bukovskis, Vadims Skrebelis, Daniels Lapiņš, Kristiāns Zvirbulis, Artjoms Turčinjaks un daudzi citi cīkstoņi no Salaspils, Rīgas, Ogres, Pļaviņām, Cēsīm, Jūrmalas, Jelgavas un Bauskas. Vakara galvenajā cīņā tiksies Leonīds Koroļovs un Daniēls Freibergs. Cīņa notiks par čempiona titulu pēc MMA noteikumiem, kur sportisti cīnīsies par jostu svara kategorijā līdz 77 kilogramiem.

“KSPROFL” jeb “Kings Of Streets professional fighters league” idejas autori, kā arī dibinātāji ir Kaspars Rūtiņš un Roberts Rāviņš. ⁠ Pasākuma rīkotāji vēlās palīdzēt un dot iespēju attīstīties vietējiem sportistiem, kā arī popularizēt cīņu sportu Latvijā. “Tomēr plāni uz nākotni ir lieli, tajā skaitā arī piesaistīt sportistus no Eiropas, kā arī daudzām pasaules valstīm”– saka Roberts Rāviņš. “Cīkstoņu izvēles principi ir ļoti vienkārši. Priekšroka tiek dota labiem sportistiem, kuri ir gatavi maksimāli iesaistīties procesā un ir gatavi kopā attīstīties. Pieņemam arī cilvēkus bez iepriekšējās sacensību
pieredzes, pretī piemeklējot godīgu un līdzvērtīgu pretinieku” pastāstīja Kaspars Rūtiņš.

Plašāka informācija par pasākumu ir pieejama oficiālajā organizācijas mājaslapā, bet biļetes uz cīņu vakaru var iegādāties ''Biļešu serviss''.

Informāciju sagatavoja:
Baltic Events