Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Amirovs piedzīvo zaudējumu gandarījuma kārtā PČ brīvajā cīņā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Amirovs piedzīvo zaudējumu gandarījuma kārtā PČ brīvajā cīņā
Alans Amirovs. Foto: Latvijas Cīņas federācija

LETA. Latvijas sportists Alans Amirovs pirmdien Belgradā piedzīvoja zaudējumu pasaules čempionāta brīvajā cīņā gandarījuma turnīrā.

Gandarījuma sacensību otrajā kārtā Latvijas pārstāvis ar 1:4 atzina Bolata Sakajeva no Kazahstānas pārākumu. Uzvara ļautu cīnīties par bronzas godalgu ar šī gada Eiropas čempionu Vasilu Mihailovu no Ukrainas.

Jau vēstīts, ka Amirovs, kurš startē svara kategorijā līdz 79 kilogramiem, kvalifikācijas kārtā ar 10:0 pieveica angolieti Fransisku Kadimu, bet astotdaļfinālā tikās ar gruzīnu Vladimeri Gamkrelidzi un zaudēja ar 0:8. Gankrelidze pēc tam sasniedza finālu, līdz ar to Latvijas cīkstonim bija iespēja piedalīties gandarījuma turnīrā.

Jau ziņots, ka sestdien pirmajā cīņā zaudēja Ivars Samušonoks, kurš svarā līdz 86 kilogramiem nepārvarēja kvalifikācijas kārtu.

Izmantotie resursi:
LETA