Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rašads Evanss vēlas cīņu ar Aleksandru Gustafsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rašads Evanss vēlas cīņu ar Aleksandru Gustafsonu
Rašads Evans
Foto: mmamania.com

Bijušais organizācijas UFC pussmagā svara čempions amerikānis Rašads Evanss (19-4-1) savu nākamo cīņu iekš UFC cīņu būra vēlas aizvadīt ar sīksto zviedru atlētu Aleksandru Gustafsonu (16-4-0).

Evanss savu pēdējo cīņu aizvadīja šā gada oktobra sākumā, trīs raundu cīņā pēc punktiem piekāpjoties Raiena Beidera (20-4-0) priekšā.

Neskatoties uz sakāvi, sportists negrasās ilgi sēdēt bez darba un viņš izteicis vēlmi aizvadīt divkauju ar Aleksandru Gustafsonu, kurš divreiz nesekmīgi mēģinājis kļūt par UFC čempionu. Gan Rašads, gan Aleksandrs pēdējās cīņās piedzīvojuši zaudējumus.

“Mēs abi zaudējām savās pēdējās cīņās. Gan viņš, gan es cenšamies noturēties pussmagā svara reitingu tabulas TOPā, un mēs abi alkstam pēc uzvarām,” atzīmēja Rašads Evenss, kurš pirms cīņas ar Beideru divus gadus izlaida, jo mocījās ar dažādāko savainojumu ārstēšanu.

Pēc Aleksandra Gustafsona menedžera Tomasa Gasemi vārdiem, arī zviedru sportists nav pret šādu cīņu, taču viņiem vēl jānokārto dažas nenokārtotas lietas, līdz izlems par nākamās cīņas aizvadīšanu.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...