Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kormjē: “Nākamajā cīņā esmu gatavs tikties ar Džonsu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kormjē: “Nākamajā cīņā esmu gatavs tikties ar Džonsu”
Džons Džonss (no kreisās) un Daniels Kormjē
Foto: thewaterbottlechronicles.com

Pašreizējais organizācijas UFC pussmagā svara čempions Daniels Kormjē (17-1-0) ar mieru bijušajam šī titula īpašniekam Džonam Džonsam (21-1-0) bez rindas dot iespēju atgūt titulu un aizvadīt revanša maču ar viņu.

Bijušais smagā svara cīkstonis Daniels Kormjē par UFC pussmagā svara čempionu kļuva šā gada maijā uzvarot Entoniju Džonsonu (20-5-0), pēc tam, kad Džons Džonss sakarā ar savām apsūdzībām par avārijas izraisīšanu, tika atlaists no UFC un čempiona pilnvaras nolika.

Pret Džonsu tika izvirzīta apsūdzība „par notikuma vietas pamešanu, kurā iesaistītās personas guvušas miesas bojājumus”. Tiesa viņam piesprieda 18 mēnešu nosacītu cietumsodu un piespiedu darbu. Pēc samērā maigā tiesas lēmuma nolasīšanas UFC ar Džonu Džonsu atjaunoja līgumu.

Paredzams, ka Džonss cīņu apritē atgriezīsies nākamā gada sākuma posmā un, iespējams, ka uzreiz viņam tiks dota iespēja cīnīties ar čempionu Kormjē.

Arī pats Daniels Kormjē izteica vēlmi nākamo cīņu aizvadīt ar Džonu Džonsu: “Kopā ar menedžeri dosimies pie [UFC prezidenta] Dana Vaita un Lorenzo Fertitas, lai pārrunātu iespēju cīnīties ar Džonsu. Gribam zināt kad un kur tā cīņa varētu notikt.”

“Ja Džonss pēc tam, kad janvārī uzvarēja mani teiktu: “Daniel, nopelni tiesības aizvadīt revanšu ar mani,” man būtu jāuzvar [Entonijs] Džonsons un [Aleksandrs] Gustafsons un tikai tad man ļautu atkal cīnīties ar Džonu,” piebilda Kormjē, kurš pirmajā cīņā ar Džonsu piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem.

“Taču situācija ir mainījusies. Tagad es esmu čempions un es esmu gatavs Džonsam dot iespēju uzreiz cīnīties par titulu. Tā būtu lieliska cīņa, jo kā nekā Džons Džonss ir pasaules labākais cīkstonis neatkarīgi no svara kategorijas.”

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

     [+] [-]

, 2015-11-02 08:28, pirms 9 gadiem
D.C normaals dzeks ka bez rindas to ljaus, gan jau ka arii Vaits to apstiprinaas kaut arii jau nevajadzeetu, J.J sagreekojaas, lai aiciinaas pats liidz titula ciinjai.