Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džaidīpa vietā Jemeļjaņenko tiek meklēts cits pretinieks

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džaidīpa vietā Jemeļjaņenko tiek meklēts cits pretinieks
Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: rt.com

Priekš bijušā organizācijas PRIDE čempiona Fjodora “Pēdējā Imperatora” Jemeļjaņenko (34-4-0), kuram 31. decembrī Japānā pēc trīs gadu ilgas pauzes paredzēta atgriešanās profesionālajā MMA, organizatori meklē citu pretinieku.

Sākotnēji Jemeļjaņenko vecgada vakara šovā Japānā bija paredzēta divkauja ar japāņu izcelsmes indiešu kikbokseri Singu Džaidīpu (K1: 40-10, 13 KO; MMA: 2-0-0), kurš MMA aizvadījis tikai divas cīņas, uzvarot irānieti Alirezu Tavaku (0-2-0) un brazīlieti Karlosu Tojotu (6-7-1), kurš šā gada jūlijā nokautēja korejiešu milzi Hongu Manu Čoju (2-4-0).

Masu medijos skaļi tika apspriesta Džaidīpa atbilstība Jemeļjaņenko līmenim. Lai arī indiešu atlēts ir augstas klases kikbokseris, kurš pēc K-1 noteikumiem uzveicis slavenos Sergeju Haritonovu un Hiromi Amadu, sporta lietpratēji uzskata, ka pēc MMA noteikumiem viņš Fjodoru nepavilks.

Pasākuma organizatori beidzot sadzirdējuši kritiku un Singu Džaidīpu nosēdinājuši uz rezervistu soliņa. Organizācijas “Rizin FF” pārstāvji skaidro, ka Džadīpa nomaiņa nav saistīta ar to, ka viņš nav vienlīdzīgs pretinieks priekš “Pēdējā Imperatora”, bet ar to, ka indietis nav diez ko populārs Japānā.

Baumo, ka organizācijas vadība plāno Jemeļjaņenko “sakrustot” ar “pensionāru” Bobu Sapu (11-18-0) vai nesen par parādsaistību nenomaksāšanu apsūdzēto kikbokseri Hongu Manu Čoju, kuri norietošās saules zemē ir lielas slavenības.

Cerams, ka par Sapu un Čoju tās ir tikai baumas un “Rizin FF” vadība būs tik apdomīga, ka Fjodoram Jemeļjaņenko piemeklēs viņa statusam daudzmaz atbilstošu pretinieku nevis no “pensionāru” un “maisu” rindām, vismaz kādu no otrās šķiras organizāciju zvaigznēm.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-11-06 23:05, pirms 9 gadiem
Tas gan