Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ērikam Koham trauma, viņu cīņā par UFC titulu aizvietos Frenkijs Edgars

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ērikam Koham trauma, viņu cīņā par UFC titulu aizvietos Frenkijs Edgars
Frenkijs Edgars
Foto: cagetoday.com

UFC pusvieglā svara čempiona titula pretendents Ēriks Kohs (13-1-0), kuram 13. oktobra šovā „UFC 153” bija jākrusto dūres ar patreizējo UFC pusvieglā svara čempiona jostas īpašnieku Hose Aldo (21-1-0), guvis savainojumu. Koha vietā par čempiona titulu cīnīsies bijušais vieglā svara čempions Frenkijs Edgars (14-3-1), kuram šī būs debija šajā svara kategorijā.

Divdesmit trīs gadus vecajam MMA talantam Ērikam Koham iespēju pārrakstīt vēsturi un kļūt par jaunāko UFC čempionu liedza treniņos gūtais savainojums. Taču pateicoties Koha traumai, savu vārdu vēstures lapā ierakstīt tiks ļauts bijušajam UFC vieglā svara čempionam Frenkijam Edgaram, kurš ar cīņu pret Hose Aldo debitēs pusvieglajā svarā.

Edgaram ir iespēja pievienoties UFC leģendām Rendijam Kotūram un B.J. Penam, kuriem vienīgajiem izdevies kļūt par UFC čempioniem divās dažādās svara kategorijās.

Tiesa, lai kļūtu par čempionu pusvieglajā svarā viņam jāuzveic Hose Aldo. Protams, tas nav viegls uzdevums, kaut vai no tā aspekta, ka brazīlietis šobrīd ir lieliskā formā - viņš pēdējās četrpadsmit aizvadītajās cīņās izcīnījis tikai uzvaras. Pie tam, pēdējās trijās viņš aizstāvējis sev piederošo UFC čempiona jostu, uzvarot Marku Hominiku, Keniju Florianu un Čadu Mendesu.

„Mums bijušas smagas pēdējās divas nedēļas… Bet tagad es aizeju uz darbu un uzzinu, ka Ēriks Kohs ir savainots” izteicās UFC prezidents Dana Vaits. „Bet Frenkijs ir kareivis un viņš piekrita šai cīņai.”

Par organizācijas piedāvāto cīņu ar Frenkiju Edgaru priecīgs ir arī UFC čempions Hose Aldo: „Esm laimīgs, ka varēšu ar Edgaru cīnīties savā dzimtenē. Lai arī dēļ pārejas vienu svara kategoriju zemāk Frenkijs zaudēs savu ātrumu, domāju, ka šī būs gada labākā cīņa.”

„Man ir lieliska iespēja parādīt visiem, ka esmu labākais. Meklēšu iespēju cīņu beigt ar priekšlaicīgu uzvaru,” piebilda čempions, kuram šī būs jau ceturtā titula aizstāvības cīņa.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-09-04 12:33, pirms 12 gadiem
baigi nepatīk, ka atkal jau uz titulcīņu pret tādu čali kā Aldo. trešais zaudējums varētu būt depresīvs (lai gan otrā cīņa Bendo varēja iet par labu viņam). būtu devis priekšroku, ja būtu ņēmis cīņu starpā. no otras puses Kohs nav bijis baigais pretendents un vispār tajā divīzijā pēc Mendeza vairs īsti nešķiet daudz tādu baigo cīkstoņu ar baigo potenciālu, vai vismaz ar iespaidīgu reputāciju ar labām uzvarām. varbūt tāpēc, ka vēl relatīvi svaiga divīzija.

bet varbūt cīņa ar Edgaru dos laiku pārējiem savu cīņu CV iespaidīgāku pataisīt.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-06 08:40, pirms 12 gadiem
Edgars droši vien zaudēs decisionu un pēc tam uzreiz būs remačs, kur atkal Edgars zaudēs decisionu un tad Dana iedos viņam titula cīņu par WW vai BW jostu.

     [+] [-]

, 2012-09-12 12:49, pirms 12 gadiem
Luca Toni rakstīja: Edgars droši vien zaudēs decisionu un pēc tam uzreiz būs remačs, kur atkal Edgars zaudēs decisionu un tad Dana iedos viņam titula cīņu par WW vai BW jostu.
pilnīgi šķiet, ka te tu svīdi domājot, ko dzēlīgu pateikt. tu tak saproti, ka neviens negaida, lai tu uzpļūtītu katram cīkstonim, vai ne? neviens par tevi sliktāk nedomās.