Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tairons Spongs plāno izmēģināt spēkus MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tairons Spongs plāno izmēģināt spēkus MMA
Tairons Spongs un Rašads Evans
Foto: bleacherreport.com

Viens no pasaules pazīstamākajiem jaunās paaudzes K-1 atlētiem, pasaules čempions kikboksā WFCA un "It's Showtime" versijās Tairons Spongs vēlas izmēģināt spēkus MMA. Sportists apgalvo, ka ir jau saņēmis piedāvājumus no vadošajām organizācijām, ziņo mmajunkie.com

"Man jau ir izteikti piedāvājumi no lielajām organizācijām, taču es vēl neesmu pieņēmis galējo lēmumu," stāsta divdesmit piecus gadus vecais Nīderlandē dzīvojošais surenamietis Tairons Spongs.

"Pirmo reizi par pāreju uz MMA es aizdomājos piecus gadus atpakaļ. Biju Lasvegasā, trīs mēnešus trenējos ar Floidu Meveizeru vecāko. Pirms tam Maiami izmēģināju spēkus cīņas tehnikā Greisiju zālē. Viņi man ieteica izmēģināt spēkus MMA, par cik man labi padevās parters."

"Tajā pašā laikā Floids vecākais un Bobs Arums man piedāvāja noslēgt līgumu uz trīs gadiem un startēt boksā. Tajā brīdī es nezināju, ko izvēlēties. Ja izvēlēšos MMA, tad aiziešu līdz titula cīņai."

Jāpiemin, ka Spongs palīdzēja sagatavoties bijušajam UFC pussmagā svara čempionam Rašadam Evansam (16-1-1) cīņai ar citu bijušo čempionu Tito Ortizu, kura notika 6. augustā. Atgādinām, ka Evans Ortizu pieveica otrajā raundā ar tehnisko nokautu.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

  +1 [+] [-]

, 2011-08-31 16:45, pirms 13 gadiem
nav jau vairs variantu. k-1 izskatās ir miris