Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Palhares izcīna WSOF pusvidējā svara čempiona titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Palhares izcīna WSOF pusvidējā svara čempiona titulu
Rosimars Palhares sāpju paņēmiena izpildīšanas brīdī
Foto: sherdog.com

Vakarnakt bijušais UFC cīkstonis Rosimars Palhares (16-6-0) pirmā raunda sākumā pielietojot sāpju paņēmienu uz Ahileju uzvarēja Stīvu Karlu (21-4-0) un tika kronēts par jauno WSOF (World Series of Fighting) pusvidējā svara čempionu.

Cīņa priekš trīsdesmit četrus gadus vecā brazīliešu cīkstoņa Rosimara Palharesa izvērtās vieglāka nekā gaidīts. Palhares uzreiz metās virsū WSOF čempiona titula turētājam Stīvam Karlam un ieejot kājās nogāza to uz ringa dēļiem.

Brazīlietis ieņēma vadošo pozīciju un gaidīja piemērotāko momentu, lai izdarītu kādu no sāpju paņēmieniem. Karls centās aizsargāties un no apakšas pozīcijas un izdarīt sitienus, taču kļūdījās un atdeva Rosimaram kāju, kurš sagrāba amerikāņa papēdi un pielietoja sāpju paņēmienu.

„Papēžu kolekcionāram” Palharesam šī bija jau devītā uzvara ar sāpju paņēmienu uz papēdi un pirmais čempiona tituls profesionālajā MMA.

„Esmu ļoti laimīgs, ka savā īpašumā ieguvu šo titulu,” prieku pēc uzvaras neslēpa Rosimars Palhares, ar kuru pērnā gada oktobrī līgumu lauza pasaules prestižākā MMA organizācija UFC. „Gribu pateikt lielu paldies saviem draugiem un saviem treniņu biedriem.”

Savu pirmo titula aizstāvības cīņu Palhares aizvadīs jau 5. Jūlijā ar bijušo UFC pusvidējā svara čempiona titula pretendentu amerikāni Džonu Fitču (25-6-1).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...