Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Frajs: „Kormjē ir lieliskas iespējas uzveikt Džonsu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Frajs: „Kormjē ir lieliskas iespējas uzveikt Džonsu”
Dons Frajs
Foto: kingdommma.co.uk

Bijušais UFC smagā svara divīzijas čempions Dons Frajs (20-9-1) devis prognozes 3. janvārī paredzētajai cīņai starp patreizējo UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu (20-1-0) un Danielu Kormjē (15-0-0). Viņš uzskata, ka šajā mačā lielākas iespējas uzvarēt ir tieši Kormjē.

„Šī būs interesanta un jautra cīņa, taču es domāju, ka Džonss ir nokodis lielāku kumosu kādu viņš var sagremot. Viņš izgāzīsies. Tā ir bijis ar daudziem, tajā skaitā arī ar mani, Marku Koulmenu, [Marku] Keru un Fjodoru [Jemeļjaņenko],” pārliecināts četrdesmit deviņus gadus vecais divkārtējais UFC turnīru čempions Dons Frajs.

„Pēc kāda laika izcīnot ļoti daudz uzvaru tu sāc garlaikoties un treniņos vairs netrenējies tik aizrautīgi un uzcītīgi kā agrāk, uz visu paliek nospļauties.”

Gaidāmajā Džonsa – Kormjē cīņā MMA sporta veterāns likmi liek uz Danielu Kormjē, kuru salīdzina ar UFC slavas zāles iemītnieku, leģendāro Denu Severnu (101-19-7).

„Danielam ir lielisks uzvarēto cīkstoņu saraksts, kā arī viņš vienkārši ir sasodīti labs sportists. Manuprāt, viņš ir labākais klasiskās cīņas cīkstonis aiz Dena Severna, kurš atnācis uz MMA un nebaidās no sitieniem. Tāpēc es domāju, ka šī cīņa būs desmitgades labākais mačs.”

Izmantotie resursi:
UFC and MMA News, Rumors, and Blog by...

     [+] [-]

, 2014-12-31 00:33, pirms 10 gadiem
Cerams ka arii buus desmitgades labaakais machs.

P.S. Beerni - tagad katrs pasakiet kas peec juusu domaam uzvarees un tiem kas domaa preteeji saliekat miinusinjus, saveejiem plusinjus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-31 15:59, pirms 10 gadiem
Ceru, ka šī cīņa nebūs kārtējā vilšanās, kā bija, tad kad gaidīju visu nakti tiešraides Valeskezs/ Dos Santos #1 un Silva/Veidmans #2 šoreiz arī domāju tiešraidi lūrēt bet gribas lai cīņa būtu zvērā.