Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Varners un Horodeski atlaisti no UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Varners un Horodeski atlaisti no UFC
Kriss Horodeski
Foto: sherdog.com

No UFC (Ultimate Fighting Championship) par pēdējās cīņās piedzīvotajiem zaudējumiem tika atlaisti divi vieglā svara cīkstoņi – bijušais WEC čempions Džeimijs Varners (ASV) un Kriss Horodeski (ASV), ziņo mmajunkie.com

„Esmu gatavs 2011. gadam. Manā tehnikā tiks veiktas izmaiņas. Man bija labi WEC, taču laiki mainās. Iespējams es vēl kādreiz atgriezīšos UFC. Laiks rādīs,” optimistisks ir Džeimijs Varners (16-5-2), kurš WEC titulu ieguva 2008. gadā un pēc tam pat paspēja divas reizes to aizstāvēt.

Savu pēdējo cīņu Varners aizvadīja šomēnes, piekāpjoties Šeinam Rolleram, kas arī bija atlaišanas iemesls.
Arī Kriss Horodeski (16-3-0) no UFC tika atlaists tā paša iemesla dēļ – viņš savā pēdējā mačā atzina Donalda Sarrones pārākumu.

„Kad vienas durvis aizveras, otras atveras. Es drīz atgriezīšos!” optimistisk ir Horodeski, kurš pēdējās divās cīņās cietis sakāves no Donalda Sarrones un Entonija Nžokuani.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...