Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Fila Deivisa un Rašada Evansa cīņa notiks janvārī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fila Deivisa un Rašada Evansa cīņa notiks janvārī
Rašads Evans
Foto: Sherdog.com

Beidzot arī paziņots, kad notiks ilgi gaidītā cīņa starp bijušo UFC pussmagā svara čempionu Rašadu Evansu (16-1-1) un pagaidām neuzvarēto Filu Deivisu (9-0-0). Sportistu duelis paredzēts uz cīņu šovu „UFC on Fox 2”, kurš notiks nākamā gada 28. janvārī.

Deivisa un Evansa cīņa bija jau paredzēta 6. augustā „UFC 133” ietvaros, taču Fils Deivisa kājas traumas dēļ mačs tika atcelts.

Tajā vietā Rašads tikās ar citu bijušo UFC pussmagā svara čempionu Tito Ortizu (16-9-1) un izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu un nopelnīja iespēju cīnīties par titulu ar čempionu Džonu Džonsu. Taču Evansam šī titula cīņā, kura bija nolikta uz 10. decembri ies secen viņa savainojuma dēļ. Tāpēc tagad Rašads gatavojas janvārī tikties ar līdz šim neuzvarēto Filu Deivisu.

Savukārt Deivis pēdējā cīņu aizvadīja šā gada martā, pēc punktiem uzveicot Antonio Rodžerio Nogeiru (19-5-0). Tā viņam bija jau piektā uzvara UFC.

„UFC on FOX 2” cīņu pāri

Rashad Evans vs. Phil Davis
Demetrious Johnson vs. Eddie Wineland
John Olav Einemo vs. Mike Russow
Mark Muñoz vs. Chael Sonnen

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...