Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Nogeira grib cīnīties ar Grifinu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Nogeira grib cīnīties ar Grifinu
Silvestrs Stalone un Rodžerio Nogeira
Foto: valetudo.ru

Brazīliešu pussmagā svara MMA cīkstonis Antonio Rodžerio Nogeira, kurš nesen ar uzvaru debitēja UFC izteicis vēlmi astoņstūrī iziet pret bijušo UFC čempionu Forestu Grifinu, ziņo valetudo.ru.

Antonio Rodžerio Nogeira (18-3-0) ir izjukušās Japāņu organizācijas PRIDE veterāns, kurš, lai arī nekad pasaules reitingos nav bijis pašā augšgalā, guvis uzvaras pār tādiem TOP cīkstoņiem kā Dens Hendersons, Kazuši Sakuraba, Vladimirs Matjušenko un Alisters Overēms.

Pagājušo sestdien „jaunākais” Nogeira (viņš ir Antonio Rodrigo Nogeiras dvīņu brālis – Aut.) debitēja UFC, pirmajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot jauno talantu Luisu Keinu (10-2-0). Kā savu nākamo pretinieku Nogeira gribētu redzēt bijušo UFC pussmagā svara čempionu Forestu Grifinu (17-6-0).

„Forests ir agresīvs puisis, viņam patīk cīņa kājās, bet viņam ir arī labs džiu-džitsu. Man tas patīk! Varētu iznākt patiesi laba cīņa!” pārlieconāts ir Rodžerio Nogeira.

Atgādinām, ka arī Grifins piedalījās pagājušo sestdien cīņu šovā „UFC 106”, kurā galvenajā cīņā pēc punktiem pieveica citu bijušo UFC čempionu Tito Ortizu.

Izmantotie resursi:
valetudo.ru
sherdog.com

  -1 [+] [-]

, 2009-12-01 09:11, pirms 15 gadiem
To pa kreisi viņš izrubītu vienā setā!!

  -1 [+] [-]

, 2009-12-01 15:50, pirms 15 gadiem
Attēlā gadījumā nav Rodrigo Nogeira nevis Rodžerio?