Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Stefans Štruve sagādā pirmo zaudējumu Stipe Moičičam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Stefans Štruve sagādā pirmo zaudējumu Stipe Moičičam
Stefans Štruve
Foto: sherdog.com

Vakar Notingemā (Anglijā) šova „UFC on Fuel TV 5 - Struve vs. Miocic” ietvaros divdesmit četrus gadus vecais nīderlandietis Stefans Štruve (25-5-0) otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica horvātu sportistu Stipi Moičiču (9-1-0). Horvātam tas bija pirmais zaudējums karjerā.

Miočičs lieliski iesāka pirmo raundu, labi strādāja ar rokām, apspēlējot Štruvi kā skolnieku. Viņš bija pārāks visos komponentos.

Uz otro raundu daudz agresīvāks iznāca vairāk kā divus metrus garais Stefans Štruve, bet tik un tā pamanījās izlaist vairākus spēcīgus sitienus. Taču kaut kādā brīdī Miočičs nokļūdījās un nolaida rokas… šo izdevību nepalaida garām nīderlandietis, kurš nekavējoties uzsāka bombardēt pretinieku ar rokām... Stipe Miočičs knapi turējās kājās un mačā bija spiests iejaukties tiesnesis, kurš apstādināja šo cīņu.

Divdesmit četrus gadus vecajam Štruvem šī ir jau ceturtā uzvara pēc kārtas, bet Miočičam šis bija pirmais zaudējums viņa sešus gadus garajā karjerā.

„Es iepriekš dzirdēju sūdzības par savu spēku, taču es domāju, ka tie, kuri to teica tagad mainīs savas domas,” pēc cīņas bravūrīgs bija Stefans Štruve. „Man jātrenējas, lai pilnveidotu savu distanci. Bija momenti, kuri man izdevās, bet daži nebija visai spoži, taču man liekas, ka es parādīju, ka man ir labs zods.”

„Man ir četras priekšlaicīgas uzvaras pēc kārtas. [UFC prezidents] Dana [Vaits] teica, ka es tagad esmu pasaules Top pieciniekā. Esmu lepns par sevi, jo man ir tikai divdesmit četri gadi.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...