Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons: „Fanus neinteresē Džona Džonsa cīņa ar Vitoru Belfortu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons: „Fanus neinteresē Džona Džonsa cīņa ar Vitoru Belfortu”
Dens Hendersons
Foto: ufc.com

Bijušais Strikeforce un PRIDE pussmagā svara čempions Dens Hendersons (29-8-0), kuram „UFC 151” ietvaros bija jācīnās par UFC pussmagā svara čempiona jostu ar šā titula īpašnieku Džonu Džonsu (16-1-0) un treniņā gūtā ceļgala traumas dēļ bija spiests atteikties no gaidāmās cīņas, uzskata, ka Džonsa cīņa ar viņa aizvietotāju Vitoru Belforu (21-9-0) faniem neinteresē, jo tā neslēpj sevī intrigu.

Četrdesmit divus gadus vecā Dena Hendersona mačs ar Džonu Džonsu bija nolikts uz 1. septembra šovu „UFC 151”, taču Hendersona traumas dēļ tas tika atcelts. Par cik Džonss nepiekrita stāties pretī nevienam no UFC piedāvātajiem Hendersona aizvietotājiem, organizatori kancelēja arī visu pasākumu. Nākamo cīņu Džons Džonss aizvadīs 22. septembrī šovā „UFC 152” pret bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu, kurš pēdējos piecus gadus startē vidējā svara divīzijā.

„Es ļoti slikti jūtos dēļ tā, ka man nācās ieslēgt atpakaļgaitu… taču es neiedomājos, kas notiks, ja atteikšos no cīņas. Runa gāja par to vai varu, vai nevaru cīnīties. Negribēju atcelt šo maču, taču man nebija citu variantu,” par savu ceļgala savainojumu un nenotikušo cīņu par UFC titulu pārdzīvo Dens Hendersons, kurš vienmēr ir pieņēmis jebkuru izaicinājumu, neskatoties pat uz pretinieka svara kategoriju.

„Kas saistīts ar Džona Džonsa cīņu ar Vitoru Belfortu… Man patīk abi šie sportisti, taču skatīties viņu cīņu priekš manis būs gaužām neinteresanti. Nedomāju arī, ka šis mačs interesē līdzjutējus.”

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...