Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arlovskis: „Pēc mūsu cīņas Timam Silviai būs nepieciešama proktologa palīdzība”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis: „Pēc mūsu cīņas Timam Silviai būs nepieciešama proktologa palīdzība”
Tims Silvia (no kreisās) svēršanās procedūras laikā ar Andreju Arlovski
Foto: onefc.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Andrejs Arlovskis (17-9-0), kuram rīt, 31. augustā šova „ONE FC: Pride of a Nation” programmā paredzēta cīņa ar citu kādreizējo UFC titula turētāju Timu Silviu (31-7-0), atklājis, ka ringā kāps tikai ar vienu domu – lai nokautētu savu pretinieku.

MMA veterāni Andrejs Arlovskis un Tims Silvia viens ar otru pazīstami jau ļoti sen. Šī smagsvariem būs ceturtā savstarpējā cīna. Pirmās trīs tikšanās sportistiem notika UFC rindās vairāk kā piecus gadus atpakaļ. Pirmajā mačā, kas notika 2005. gadā, ar žņaugšanas paņēmienu uzvaru izcīnīja Arlovskis. Taču otrajā un trešajā cīkstoņu tikšanās reizēs, kas notika 2006. gadā, uzvaras izcīnīja Silvia, pārliecinoši dominējot abos mačos.

„Man bija lieliski sparinga partneri (domāts pagaidām MMA ringā neuzveiktais UFC cīkstonis Trevis Brauns – J.E.), treniņu nometne un treneri. Esmu pateicīgs OneFC, ka viņi devuši man šo iespēju. Ar nepacietību gaidu cīņas dienu,” izteicās Arlovskis.

„Silvia teica, ka viņš vēlas manus zobus iedzīt man galvā… Nu, ko, izskatās, ka viņam pēc mūsu cīņas būs nepieciešama proktologa palīdzība, tāpēc ka es iedzīšu viņam kulaku caur pakaļu līdz pat rīklei.”

„Nemeklēšu iespēju likt viņam padoties. Saprotiet mani pareizi, ja viņš atdos kāju, tad es to salauzīšu. Bet pirmkārt es grasos viņu nokautēt.”

„ONE FC: Pride of a Nation” cīnu pāri

Gustavo Falciroli (61.5 kg) VS Bibiano Fernandes (61.5 kg)
Felipe Enomoto (70.6 kg) VS Eduard Folayang (70.8 kg)
Tim Sylvia (120.5 kg) VS Andrei Arlovski (111.8 kg)
Jens Pulver (66.2 kg) VS Eric Kelly (66.1 kg)
Tony Bonello (100.7 kg) VS Rolles Gracie (111.5 kg)
Jung Hwan Cha (77.4 kg) VS Igor Gracie (77.4 kg)
Soo Chul Kim (61.6 kg) VS Kevin Belingon (61.4 kg)
Nicholas Mann (80.3 kg) VS Gregor Gracie (80.1 kg)
Phil Baroni (77.6 kg) VS Rodrigo Ribeiro (77.6 kg)
Shannon Wiratchai (66.3 kg) VS Mitch Chilson (66.3 kg)
Andrew Benibe (66.2 kg) VS Honorio Banario (66 kg)

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...