Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Banuelos izies savainotā Rafaela de Freita vietā pret Džošua Sampo

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Banuelos izies savainotā Rafaela de Freita vietā pret Džošua Sampo
Antonio Banuelos
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC vieglākā svara cīkstonis Antonio Banuelos (20-8-0), kurš gandrīz gadu nav bijis apritē, 14. septembrī šova „LFC 14 - Legacy Fighting Championship 14” ietvaros aizvietos savainoto Rafaelu de Freitu (5-0-0) un dūres krustos ar Džošua Sampo (7-2-0), ziņo sherdog.com

Trīsdesmit divus gadus vecais Banuelos ringā nav devies kopš pērnā gada decembra. No aprites viņš pazuda pēc zaudējuma ar tehnisko nokautu DREAM vieglākā svara čempionam Bibiano Fernandesam (11-3-0). Piedzīvotais fiasko notika DREAM vieglākā svara turnīra finālā.

Bet pirms tam amerikānis izcīnījis divas uzvaras ar nevienbalsīgu tiesnešu lēmumu pār japāņiem Hideo Tokoro (30-25-1) un Masakazu Imanari (26-11-2). Jāpiemin, ka Antonio Banuelos izmēģinājis spēkus arī UFC un WEC.

Pasaules spēcīgākās organizācijas rindās sportists aizvadījis tikai vienu cīņu, kurā tas pēc punktiem atzina Migela Toresa (40-5-0) pārākumu. Savukārt WEC ierindā viņš startēja no 2002. – 2010. gadam, aizvadot trīspadsmit cīņu, no tām deviņās svinot uzvaras. Antonio nozīmīgākās uzvaras ir pār UFC cīkstoņiem Kole Eskovedo (17-9-0) un Skotu Jorgensenu (13-6-0). Viņš uzveicis arī Bellarieti Braienu Goldsbiju (13-15-0).

Tāpat kā Antonio Banuelosam, arī Džošua Sampo šī būs debija zem amerikāņu organizācijas LFC (Legacy Fighting Championship) karoga. Arī Sampo šovā „LFC 14 - Legacy Fighting Championship 14” ielecis kā aizvietotājs. Viņš aizvieto satraumēto bijušo Strikeforce cīkstoni Dastinu Ortizu (9-2-0).

Džošua Sampo pēdējās piecās aizvadītajās cīņās izcīnījis četras uzvaras. Vienīgo pēdējā laika sakāvi amerikāņu cīkstonis piedzīvojis cīņā pret bijušo UFC atlētu Vilu Kampuzano (10-4-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...