Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Belforts nomainīs Silvu cīņā ar Sonenu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Belforts nomainīs Silvu cīņā ar Sonenu
Čels Sonens (no kriesās) un Vanderlejs Silva
Foto: craveonline.com

Sakarā ar to, ka bijušais PRIDE vidējā svara čempions brazīlietis Vanderlejs Silva (35-12-1) neieradās uz licences izņemšanas instrukcijām Nevadas štatā un atteicās no dopinga testiem, viņa cīņa ar Čelu Sonenu (28-14-1) atcelta. Silvas vietu cīņā ar amerikāni ieņems viņa tautietis Vitors Belforts (24-10-0).

MMA veterāna Vanderleja Silvas un Čela Sonena cīņa bija ieplānota uz cīņu šovu „UFC 175”, kurš 5. jūlijā notiks Lasvegasā (ASV). Taču sakarā ar Silvas nedienām viņa vietu cīņā ar Sonenu ieņems Vitors Belforts.

Pēc brazīliešu portāla combate.com rīcībā esošās informācijas, Silva no cīņu šova „UFC 175” „fight card” izņemts, jo sportists nebija ieradies uz instrukciju saņemšanu par cīnīšanos Nevadas štatā, kā arī atteicies iziet „negaidītos” dopinga testus.

Savukārt Sonenu nesagādāja „negaidītie” dopinga testi un viņš bez liekas kašķēšanās piekrita tos iziet. Par cik Vanderlejs nevar cīnīties, viņa vietu cīņā pret Čelu ieņems bijušais UFC pussmagā svara čempions Vitors Belforts.
„Vanderlejs visu savu karjeru tiek turēts aizdomās par dopinga lietošanu, taču viņš nekad vēl netika pieķerts. Viņa reputācija tika sabojāta sestdien,” Silvas situāciju vērtēja Čels Sonens.

„Viņš ne tikai izkrita dopinga testā, viņš atteicās to iet. Kā jūs zināt, atteikšanās iet dopinga testu tiek vērtēts kā izkrišana tajā. Viņi aizgāja pie Vanderleja uz zāli, bet viņš burtiskā nozīmē aizmuka.”

Sonens pat nebēdā par pretinieka maiņu: „Ar pretinieku maiņu likmes priekš manis ir augušas. Tagad es cīnīšos par titula pretendenta statusu. Manas ar Belfortu cīņas uzvarētājs cīnīsies ar [UFC vidējā svara čempiona] Krisa Veidmana un Lioto Mačidas pāra uzvarētāju.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...
combate | sportv.com