Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristiana “Kiborgs” Džustino UFC debitēs maijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristiana “Kiborgs” Džustino UFC debitēs maijā
Kristiana Džustino
Foto: mmaweekly.com

Viena no pasaules pazīstamākajām sieviešu kārtas MMA cīkstonēm, bijusī organizāciju “Invicta FC” un “Strikeforce” čempione brazīliete Kristiana “Kiborgs” Džustino (15-1) beidzot parakstījusi līgumu ar UFC un šīs organizācijas rindās debitēs 14. maijā ar cīņu pret amerikānieti Lesliju Smitu (8-6).

Pēc ilgu gadu gaidīšanas beidzot piepildījies savulaik dopinga skandālos iejauktās Kristianas Džustino sapnis cīnīties UFC. Protams, viņa cerēja uzreiz uz cīņu par UFC čempiones titulu ar Mišu Teitu (18-5) vai vismaz uz cīņu ar bijušo UFC čempioni Rondu Rouziju (12-1), uz ko cerēja jau sen, taču tajā vietā UFC debijas mačā aizvadīs cīņu ar plašākai publikai mazpazīstamo Lesliju Smitu.

Šī cīņa ieplānota 14. maijā Brazīlijā notiekošajā cīņu šovā “UFC 198”, kura vakara galvenais mačs būs par UFC smagā svara čempiona titulu starp pašreizējo šī titula īpašnieku Fabrisio Verdumu (20-5-1) un Stipi Miočiču (14-2).

Kā ziņo UFC prezidents Dana Vaits, Smita, kuras vārds pasaules reitingā pat nav atrodams starp TOP 15 labākajām atlētēm, pati gribējusi cīņu ar pazīstamā brazīliešu MMA cīkstoņa Evangelista “Kiborga” Santosa (20-16) bijušo sievu Kristianu Džustino, kuras statistikā ierakstīts tikai viens zaudējums, kas piedzīvots sievietes debijas mačā.

Izmantotie resursi:
UFC News, Results, Rumors, Videos, Fight...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja