Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šlemenko izcīna piecdesmito uzvaru karjerā un nosargā Bellator titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šlemenko izcīna piecdesmito uzvaru karjerā un nosargā Bellator titulu
Aleksandrs Šlemenko (no kreisās) cīņā ar Brenanu Vordu
Foto: bellator.com

Naktī no piektdienas uz sestdienu Bellator vidējā svara čempions krievs Aleksandrs Šlemenko (50-7-0) trešo reizi pēc kārtas veiksmīgi aizvadīja sava titula aizstāvības cīņu, otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveicot Brenanu Vordu (9-2-0). Priekš krieva šī bija piecdesmitā uzvara profesionālajā karjerā.

Pirmo raundu sportisti aizvadīja stājā, akcentu liekot uz sitienu apmaiņu. Aleksandrs Šlemenko bija izvēlējies uzbrukuma taktiku maz domājot par aizsardzību, savukārt Vords bija ļoti aktīvs, daudz kustējās, cenšoties izraustīt čempionu un ieiet kājās.

Pirmajā raundā Šlemenko dažas reizes labi trāpīja pretiniekam, protams, pats arī izlaida. Čempions bija nonācis neapskaužamā situācijā parterā, taču viņš labi aizsargājās un spēja novilkt līdz otrajam raundam.

Uz otro piecu minūšu raundu krievs iznāca vēl pašpārliecinātāks kā uz pirmo. Viņš akcentu lika uz sitieniem pa pretinieka aknu. Pēc izlaistajiem sitieniem Brenans kļuva lēnāks un nokļūstot pie cīņu būra stūra krievs saķēra amerikāņa kaklu un pielietojot žņaugšanas paņēmienu izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

„Es gaidīju! Lināju, ka viņš otrajā raundā būs pārguris,” pēc cīņas savus taktiskos noslēpumus atklāja divdesmit deviņus gadus vecais Šlemenko.

Priekš Aleksandra Šlemenko šī bija piecdesmitā uzvara viņa profesionālā MMA cīkstoņa karjerā un šobrīd viņš aizvada trīspadsmit cīņu uzvaru sēriju. Nākamo cīņu sportists aizvadīs 28. Jūnijā Maskavā (Krievijā) pret šveicieti Jasubeju Enomoto (12-5-0).

„Bellator MMA - Bellator 114” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Alexander ShlemenkoBrennan Wardsubmission (guillotine choke)21:22
2.Daniel WeichelMatt Bessettedecision (unanimous)35:00
3.Desmond GreenWill Martinezdecision (unanimous)35:00
4.Brett CooperKendall GroveKO (punches)23:33
5.Rad MartinezEdson Bertodecision (unanimous)35:00
6.Justin WilcoxJason Fischerdecision (unanimous)35:00
7.Bubba JenkinsSean Powersdecision (unanimous)35:00
8.Linton VassellTrevor Carlsonsubmission (rear-naked choke)21:54
9.Gavin SterrittMike Estussubmission (guillotine choke)13:29
10.Joe RodriguezEric Wahlinsubmission (arm-triangle choke)22:06

Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...