Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Jemeļjaņenko atgriežas sportā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aleksandrs Jemeļjaņenko atgriežas sportā
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: bloodyelbow.com

Bijušais PRIDE smagā svara cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko (21-6-0), kurš pērnā gada novembrī pēc zaudējuma cīņā pret bijušo UFC smagā svara čempiona titula pretendentu Džefu Monsonu (49-13-1) paziņoja par iešanu prom no profesionālā MMA, nolēmis atgriezties cīņu sportā.

Leģendārā Fjodora Jemeļjaņenko brālis Aleksandrs par sportista karjeras beigšanu paziņoja pērnā gada decembrī. Pēc viņa vārdiem iemesls tādam lēmumam esot bijis viņa veselības problēmas, kuras izraisījis it kā vecs savainojums.

Interesanti, ka Jemeļjaņenko jaunākā lēmums beigt sportista karjeru notika dienu vēlāk pēc M-1 Global prezidenta Vadima Finkelšteina paziņojuma, ka organizācija lauž līgumu ar bijušo PRIDE cīkstoni, kurš it kā esot pārkāpis līguma nosacījumus.

Ja var ticēt krievu presei, tad pēc viņiem pieejamās neoficiālās informācijas, Aleksandra Jemeļjaņenko atlaišanas iemesls esot bijis sportista nepiedienīgā uzvedība ārpus ringa. Aleksandrs manāmā reibuma stāvoklī esot vadījis MMA semināru Altaja novadā Krievijā, bet pēc tam Barnaula lidostā sakāvies, par ko arī esot ticis arestēts. Šāda Jemeļjaņenko jaunākā rīcība esot nokaitinājusi ne tikai Finkelšteinu, bet arī viņa vecāko brāli Fjodoru, kurš arī ir viens no kompānijas „M-1 Global” līdzīpašniekiem.

Pēc oficiālā paziņojuma beigt karjeru Aleksandrs pārcēlās uz kalniem, kur dzīvoja klosterī. Pēc gandrīz trīs mēnešu dzīvošanas klosterī Jemeļjaņenko nolēmis atgriezties sportā. To viņam esot ieteicis svētais tēvs, kurš Sašu redz tikai sportā.

Krievu smagsvars ilgtermiņa līgumu ar pašmāju organizāciju „Legend”, kuras paspārnē skandelozais atlēts debitēs 25. maijā Maskavā. Tiesa, pagaidām nav zināms viņa gaidāmā pretinieka vārds…

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт

     [+] [-]

, 2013-04-01 10:13, pirms 12 gadiem
Vispār jau arī kāzu tusiņā viņš tur iejaucās un tika izsaukta policija. Nezinu par lidostu, bet lidmašīnā točna bija kautiņš.
Un prezidentam uzvārds ir Finkelšteins, nevis Fikelšteins 2x nepareizi uzrakstīts.