Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs piekāpjas Slovinskim

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs piekāpjas Slovinskim
Konstantīns Gluhovs
Foto: Levi

Vakar Varšavā (Polija) turnīra „K-1 Grand Prix Warsaw 2010” supercīņā zaudējumu ar tehnisko nokautu otrajā raundā piedzīvoja Latvijas spēcīgākais K-1 smagsvars Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs, kurš piekāpās Polijas atlētam Paulam Slovinskim.

Cīņu kā pirmais numurs iesāka Konstantīns Gluhovs (25-11-1), kurš bija diezgan aktīvs un pirmā raunda vidū ar sitienu ar kāju pretiniekam pa galvu spēja nosūtīt Paulu Slovinski (76-16-1) nokdaunā. Tiesnesis sāka skaitīt līdz desmit, taču pie astoņi polis bija jau atguvies un turpināja cīņu. Sportisti uzsāka tuvcīņu ar rokām, kurā diemžēl trāpīgāks izrādījās Slovinskis, pārsitot latvietim uzaci.

Cīņa uz brītiņu tika pārtraukta, lai noskaidrotu Gluhova traumas nopietnību. Ārsts uzskatīja, ka savainojums nav tik nopietns un atļāva Konstantīnam turpināt maču.

Otro raundu Lāčplēsis uzsāka ar uzbrukumu, izdarot spēcīgu sitienu ar roku, taču polim izdevās izsprukt no latvieša ķetnām. Bokseri uzsāka sitienu sēriju apmaiņu. Šajā dūru kaujā veiksmīgāks izrādījās Pauls Slovinskis, kuram ar vienu no sitieniem ar roku izdevās noguldīt mūsu smagsvaru uz ringa dēļiem. Diemžēl sitiens bija tik spēcīgs, ka latvietis nespēja atgūties līdz brīdim, kad tiesnesis bija aizskaitījis līdz desmit.

Un par uzvarētāju otrajā raundā ar tehnisko nokautu tika pasludināts Pauls Slovinskis, kurš pateicoties šai uzvarai pārtrauca savu divu cīņu zaudējuma sēriju.

Izmantotie resursi:
headkicklegend.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-30 09:55, pirms 14 gadiem
kur video var redzeet!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-31 11:47, pirms 14 gadiem
Jā sākums bija smuks, bet tomēr baigi ātri sagura Kostja! Pirmajā raundā jau bija manāms sagurums!

     [+] [-]

, 2010-03-31 18:23, pirms 14 gadiem
Gluhovs stīvāks un arī izturība nav tik laba! Uzaudzējis tādu mūli, manuprāt, pārāk daudz laika pavadījis trenežieru zālē!

Spēks ir bet uzvara nav!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-01 20:30, pirms 14 gadiem
K-1 top16 cīkstonis, kurā mērogā? kāpēc tad viņš nebija pagaišgad finālā, kur mērojās top 16 ??? Baltijā varbūt viņs ir labākais, bet pasaulē toč pat nebūs pirmajā 50niekā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-17 17:14, pirms 14 gadiem
Pieliks roku tehnikā, un galvenais izturībā, tad var sanākt Latvijai tiešām labs faiteris. Kāju sitieni Gluhovam ātri, precīzi, gājieni arī negaidīti un oriģināli - intresanti skatīties Konstantīna cīņas Lai veicas turpmāk čalim!