Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Klejs Guida: „Svaru nodzīt man palīdzēja mamma”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Klejs Guida: „Svaru nodzīt man palīdzēja mamma”
Klejs Guida
Foto: sherdog.com

Bijušais Strikeforce vieglā svara čempions Klejs Guida (30-13-0), kurš savā pēdējā cīņā, kas viņam bija debija pusvieglajā svarā, pēc punktiem uzvarēja japāni Hatsu Hioki (26-6-2), atklāja, ka viņam svaru uz šo cīņu palīdzējusi nomest viņa māte.

„Šī cīņa priekš manis bija debija jaunā svara kategorijā un tagad droši varu teikt, ka jūtos konfortabli pusvieglajā svara divīzijā. Pie tam pēc debijas sapratu, ka ir pie kā piestrādāt. Pēc pāris dienām atgriezīšos sporta zālē un sākšu gatavoties jau nākamai cīņai,” atklāja Klejs Guida.

„Hatsu Hioki ir viens no tiem cīkstoņiem, kuri nepadodas. Cīņā ar viņu grūti justies konfortabli. Atzīšos, es uztraucos brīdī, kad tika paziņots uzvarētājs, taču, kad nosauca manu vārdu, tad visas šaubas pazuda.”

Jāpiemin, ka pirms uzvaras pār Hioki amerikāņu sportists piedzīvoja divus zaudējumus. Sākumā viņš pēc punktiem piekāpās patreizējam UFC vieglā svara čempionam Bensonam Hendersonam (18-2-0), taču vēlāk ar nevienbalsīgu tiesnešu lēmumu atzina Greja Meinarda (11-1-1) pārākumu un tad Guida nolēma pāriet vienu svara kategoriju zemāk.

„Kādreiz man viegli padevās svara nodzīšana, sēdēju uz diētām un daudz trenējos. Taču ar nožēlu jāatzīst, ka es vairākas reizes salūzu un atļāvos sevi palutināt ar ātrās ēdināšanas pārtiku,” atklāja Klejs Guida, kurš agrāk lielījās, ka viņam svara nodzīšana nesagādā nekādas problēmas.

„Par laimi man blakus bija mana mamma, kura man palīdzēja ar svara nodzīšanu. Viņa motivēja mani, gatavoja dažnedažādākos ēdienus, kuros ir mazs kaloriju saturs. Par to es viņai esmu ļoti pateicīgs.”

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...