Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas MMA cīkstonis Skrīvers decembrī aizvadīs cīņu Zviedrijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas MMA cīkstonis Skrīvers decembrī aizvadīs cīņu Zviedrijā
Edgars Skrīvers (no kreisās) treniņos kopā ar UFC zvaigsni Aleksandru Gustafsonu
Foto: Latvia Top Team

Latvijas vadošais vieglākā svara (- 62 kg) MMA cīkstonis Edgars Skrīvers (13-3) savu nākamo cīņu aizvadīs 10. decembrī Zviedrijā cīņu šovā “Battle of Botnia 206”, kurā krustos dūres ar vietējo atlētu Fernando Floresu (3-1).

Divdesmit piecus gadus vecais Skrīvers, kurš oktobrī Vācijā aizvadīja cīņu par pasaules čempiona jostu ar Maksu Kogu (16-4), jau vairākus mēnešus atrodas Zviedrijā slavenajā klubā “AllStars Training Center”, kurā trenējas UFC zvaigznes Aleksandrs Gustafsons (17-4), Ilirs Latifi (12-5) un Reza Madadi (14-4).

Tas tikai bija laika jautājums, kad mūsu sportistu pamanīs kāda no Zviedrijas lielākajām MMA organizācijām. Tas beidzot ir noticis un tukumniekam līgumsaistības uz vienu cīņu piedāvājusi organizācija “Battle of Botnia”, kuras rindās savulaik cīnījušies šobrīd labi pazīstamie Ivans Bučingers (31-4), Niklas Bekstroms (10-2), Tors Troengs (16-7-1), Akira Korasani (12-6), Andreas Štāls (10-3), Alans Lovs (11-5) u.c.

Skrīvera debija Zviedrijā notiks 10. fecembrī, kad viņš krustos dūres ar vietējo censoni, trīsdesmit trīs gadus veco Fernando Floresu, kuram aiz muguras četras profesionālā MMA cīņas. Pirms Floress pārgāja uz profiem, viņam bija lieliska amatieru MMA sportista karjera, kuru viņš noslēdza bez neviena zaudējuma.

Profesionāļos gan Floresam nav tik nevainojama statistika. No četrām aizvadītajām cīņām vienā viņš piedzīvojis zaudējumu. Tiesa, vienīgā sakāve piedzīvota debija mačā, bet pēc tam sekoja uzvaras pār Martinu Bipouna (4-11-1), Martialu Segaju (2-4) un Mišelu Ersoju (6-3). Skrīvers uz doto momentu ir pats nopietnākais oponents ar, ko zviedrs ir ticies ringā.

Izmantotie resursi:
tapology.com

     [+] [-]

, 2016-11-29 17:48, pirms 8 gadiem
lieliski. jānovēl turpināt kāpt augšup pa karjeras kāpnēm un cerams, ka drīzumā sagaidīsim viņu cīnāmies kādās vēl slavenākās organizācijās.
starpcitu, ir 13-3 vai 9-4?
un ir arī kāda iespēja, ka internetā kaut kur varēs redzēt?