Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džonsons: „Gustafsons ir stiprākais pretinieks ar ko esmu ticies”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsons: „Gustafsons ir stiprākais pretinieks ar ko esmu ticies”
Entonijs Džonsons
Foto: sherdog.com

UFC pussmagā svara cīkstonis Entonijs Džonsons (18-4-0), kuram 24. janvārī Stokholmā (Zviedrijā) cīņu šova „UFC on FOX 14” vakara galvenajā mačā jāaizvada cīņa ar Aleksandru Gustafsonu (16-2-0), uzskata, ka zviedrs ir šobrīd spēcīgākais pretinieks ar kādu viņam jebkad nācies cīnīties.

„Viennozīmīgi, Gustafsons ir bīstamākais pretinieks ar ko man nācies cīnīties. Jūs esat redzējuši kā šis puisis cīnās? Viņš labi kustās, spēcīgi sit un tajā pašā laikā spēj aiziet no pretinieku sitieniem. Domāju, ka vienīgais, kurš spēja viņam precīzi trāpīt bija Džons Džonss, un arī tikai pāris reižu,” savu gaidāmo pretinieku lielīja Entonijs Džonsons starp kura „upuriem” ir atrodami Dena Hārdija (25-10-0), Andreja Arlovska (23-10-0), Antonio Rodžerio Nogeiras (21-6-0), Fila Deivisa (13-2-0) u.c. slavenu cīkstoņu vārdi.

„Paskatieties, kurš pēc viņu cīņas izskatījās sliktāk. Saprotiet mani pareizi, Džonss ir zvērs, viņš vēsturē iegājis kā labākais pussmagā svara cīkstonis, taču Aleksandrs nav sliktāks. Priekš manis ir liels gods startēt vienā svara divīzijā ar šiem vīriem.”

„Ceru, ka, kad kļūšu vecs un sirms, saviem bērniem varēšu izstāstīt pāris labus stāstus ar kādiem vīriem esmu pazīstams un ar ko esmu cīnījies.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-11-30 02:47, pirms 10 gadiem
Respect