Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šinja Aoki atteicies no līguma ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šinja Aoki atteicies no līguma ar UFC
Šinja Aoki
Foto: pancakelanding.com

Viens no šā brīža labākajiem japāņu MMA cīkstoņiem, patreizējais ONE FC vieglā svara čempions Šinja Aoki (34-6-1) atteicies no piedāvājuma parakstīt ilgtermiņa līgumu ar pasaules vadošo MMA organizāciju UFC, jo ar ONE FC viņam ir daudz izdevīgāki līguma nosacījumi, salīdzinājumā ar tiem kādus piedāvā UFC.

„Baumas ir patiesas. UFC piedāvāja līgumu trīs mūsu sportistiem – Šinja Aoki, Edijam Engam un Leonardo Isam. Izvērtējot visus par un pret, izlēmām, ka Šinja un Edijs paliek ONE FC, jo tur ir daudz izdevīgāki līguma nosacījumi,” skaidroja komandas „Evolve MMA” īpašnieks Šatri Sitiodtongs.

Savukārt trīsdesmit gadus vecais pusvieglā svara cīkstonis Leonardo Isa (11-3-0) pēc Šatri vārdiem UFC piedāvājumu pieņēma un pasaules vadošās MMA organizācijas rindās debitēs jau 4. janvārī šovā „UFC Fight Night: Ellenberger vs. Saffiedine”.

Jāatzīmē, ka patreizējais DREAM un ONE FC vieglā svara čempions Šinja Aoki ne reizi vien nonācis UFC redzes lokā, taču japānis vienmēr bijis lojāls Āzijas tirgum. Tiesa, Aoki ir cīnījies arī ASV un dažas cīņas aizvadījis zem tādām slavenām organizācijām kā Bellator un Strikeforce, taču savu lielāko karjeras daļu atlēts tomēr pavadījis DREAM, PRIDE un Shooto rindās.

Aoki sakāvis virkni pasaulē labi zināmus vieglā svara cīkstoņus, kā, piemēram, Kītu Višņevski (28-15-1), Ediju Alvarezu (25-3-0), Kaolu Uno (29-16-5), Joahimu Hansenu (23-11-1), Gesias Kalvakante (18-7-1) u.c. ne mazāk populārus atlētus. Japānis šobrīd tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem vieglā svara cīkstoņiem.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...

     [+] [-]

, 2013-12-01 15:19, pirms 11 gadiem
UFC tikai ieguutu ja vienotos ar Aoki, viens no shaa briizha labaakajiem MMA pasaules ciikstonjiem savaa svara kategorijaa.