Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Taisons Grifins neiekļaujas svara kategorijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Taisons Grifins neiekļaujas svara kategorijā
Taisons Grifins (pa kreisi) ar Bartu Palaževski
Foto: ufc.com

UFC vieglā svara cīkstonis Taisons Grifins (15-5-0), kuram šodien cīņu šovā „UFC 137” paredzēta cīņa ar poli Bartu Palaževski (34-14-0) svarā līdz 65, 8 kg, svēršanās procedūras laikā sportistam svari uzrādīja 66,5 kg, kas ir kilogramu par daudz no pieļaujamā. Cīņa neskatoties uz svara pārsvaru notiks, taču Grifinam 25 % no sava honorāra būs jāatdod Palaževskim, ziņo sherdog.com

Bijušais WEC cīkstonis Barts Palaževskis, kuram cīņa ar Grifinu būs debija UFC svēra 145 mārciņas jeb 65, 8 kg – tātad maksimāli pieļaujamo svaru. Taču Grifinam svari uzrādīja 148 mārciņu lielu svaru. Atvēlētajā laikā amerikānis nespēja tikt vaļā no liekajiem gramiem un, lai notiktu cīņa, sportisti vienojās, ka 25 % no Grifina honorāra pāries uz Palaževska konta.

Jāpiemin, ka Grifins, kurš piecas reizes ir ieguvis UFC „Fight of the night” titulus un naudas prēmijas, UFC debitēja tālajā 2006. gadā ar uzvaru pār Deividu Lī. Kopumā amerikānis UFC paspārnē aizvadījis trīspadsmit cīņas, no tām septiņās izcīnot uzvaras. Savu pēdējo MMA maču Taisons Grifins aizvadīja šā gada jūnijā pēc punktiem uzveicot Manvelu Gamburjanu.

Savukārt ASV dzīvojošajam poļu sportistam Bartam šī būs debija pasaules vadošā organizācijas rindās. Pēdējā cīņā polis pēc punktiem atzina Kamala Šalorusa pārākumu. Bet viennozīmīga par Paladževska vērienīgāko uzvaru var uzskatīt pār bijušo WEC čempionu Entoniju Petisu.

„UFC 137 – Penn vs. Diaz” cīņu pāri

B.J. Penn vs. Nick Diaz
Cheick Kongo vs. Matt Mitrione
Hatsu Hioki vs. George Roop
Mirko Filipovic vs. Roy Nelson
Jeff Curran vs. Scott Jorgensen
Dennis Siver vs. Donald Cerrone
Bart Palaszewski vs. Tyson Griffin
Brandon Vera vs. Eliot Marshall
Daniel Downes vs. Ramsey Nijem
Francis Carmont vs. Chris Camozzi
Dustin Jacoby vs. Clifford Starks

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-10-29 15:24, pirms 13 gadiem
tizli del pus kilograma skirties no tik pravas summas. nakamreiz dzeks nekad neparsniegs pielaujamo svaru.

     [+] [-]

, 2011-10-29 15:53, pirms 13 gadiem
Braaleens rakstīja: tizli del pus kilograma skirties no tik pravas summas. nakamreiz dzeks nekad neparsniegs pielaujamo svaru.
tizli ir taadam vecim svaru nenodziit

  -1 [+] [-]

, 2011-10-29 22:54, pirms 13 gadiem
boards-11 rakstīja: tizli ir taadam vecim svaru nenodziit
nodzīt svaru? nebija jau tā, ka ar puncīti čalis atnāca. nav jau dehidrācija viegla lieta