Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Krokops: „Cīņa ar Nelsonu varētu būt pēdējā UFC”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops: „Cīņa ar Nelsonu varētu būt pēdējā UFC”
Mirko Filipovičs
Foto: dalje.com

Horvātu kikboksa un MMA zvaigzne Mirko „Krokops” Filipovičs (27-9-2) šodien nāca klajā ar paziņojumu, ka šodienas šovā „UFC 137” paredzētā cīņa ar Roju Nelsonu (15-6-0) neskatoties uz rezultātu organizācijas rindās priekš viņa varētu būt beidzamā.

„Protams, man gribētos būt tam Krokopam kāds es biju pirms piecpadsmit gadiem, taču dzīves patiesības ir tāda, ka man jau ir trīsdesmit septiņi un šis mačs varētu kļūt par pēdējo UFC. Pie tam tas ir neatkarīgi no rezultāta,” netieši par karjeras beigām savus fanus biedē Mirko Filipovičs.

„Kāpēc es vēlos aiziet? Ir tieši trīsdesmit septiņi iemesli. Te neiet runa par to, ka es vairs nevēlētos sisties… Mana izturība šobrīd ir augstākajā līmenī, augstākajā kāda man bijusi pa visu karjeru, nopietni. Taču katrs cīkstonis kādreiz nonāk līdz tam punktam, kad tas jautā sev: Vai vajag man vēl kauties?”

„Ir daudzas lietas, ko es vēl vēlētos pamēģināt. Nākamā gada jūnijā paliks divdesmit gadu kopš manas pirmās cīņas.”

„Ar ko es nodarbošos pēc karjeras beigām? Audzināšu dēlus. Tas ir labākais ko es varētu darīt.”

Jāpiemin, ka Filipovičs cīņai ar Roju Nelsonu gatavojas kopā ar UFC smagsvaru divīzijas īsāko cīkstoni Petu Beriju. Interesanti, ka Mirko pirms gada ar Beriju bija pretinieki un tajā mačā ar žņaugšanas paņēmienu trešajā raundā uzvaru izcīnīja horvāts.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...