Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edijs Sančezs izkrīt no cīņu šova „MMA Attack”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edijs Sančezs izkrīt no cīņu šova „MMA Attack”
Riko Rodrigezs
Foto: sherdog.com

Bijušais Bellator un UFC smagā svara cīkstonis, amerikānis Edijs Sančezs (13-5-0) apakšstilba traumas dēļ spiests izlaists cīņu ar citu bijušo bellatorieti, poli Mihalu Kitu (10-6-0), kuru duelis bija paredzēts 5. novembra cīņu šovā „MMA Attack”. Sančeza vietā polim pretī stāsies bijušais UFC čempions Riko Rodrigezs (47-12-0).

Edijs Sančezs treniņā guvis apakšstilba savainojumu un pēc viņa vārdiem atpakaļ ringā viņš būs jau uz nākamo poļu organizācijas šovu. Teorētiski Sančeza izkrišana no cīkstoņu saraksta varētu būt liels zaudējums šovam (Amerikānis savā pēdējā cīņā uzveica Bretu Rodžersu – J.E.), taču organizatori atraduši lielisku aizvietotāju satraumētajam amerikānim. Tas būs neviens cits kā bijušais UFC čempions Riko Rodrigezs, kurš augustā piedzīvoja nopietnu zaudējumu pret Setu Petruzeli. Šis zaudējums bijušajam čempionam pārtrauca vienpadsmit cīņu uzvaru sēriju.

Un izskatās, ka Mihals Kita nav sašutis par pretinieku maiņu. „Vajag vienkārši iznīcināt viņu,” bravūrīgi izteicies Kita uzzinot par pretinieku maiņu.

Jāpiemin, ka bravūrīgais Kita ir cietis zaudējumus savās pēdējās trijās cīņās. Pie tam pēdējo neveiksmi polis cieta cīņā pret latviešu smagsvaru Konstantīnu „Lāčplēsi” Gluhovu.

„MMA Attack” cīņu pāri

Damian Grabowski (13-1) vs. Joaquim Ferreira (11-6)
Tomasz Drwal (18-4-1) vs. Gary Padilla (12-5)
Michal Kita (10-6) vs. Ricco Rodriguez (47-12-0)
Borys Mankowski (10-4) vs. Peter Sobotta (8-4)
Maciej Gorski (10-5) vs. Erin Beach (3-1)
Sebastian Grabarek (5-1-1) vs. Johnny Frachey (13-9)
Maciej Sikonski (3-0) vs. Piotr Niedzielko (1-1-1)

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...