Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs: "Tas ir MMA - notikt var viss..."

Jānis Pārums

Gluhovs: "Tas ir MMA - notikt var viss..."
Konstantīns Gluhovs
Foto: Mark Kazus

Latvijas cīkstonis Konstantīns Gluhovs pirms svētdien gaidāmās cīņas pret Aleksandru Jemeļjaņenko nekādas prognozes par gaidāmo cīņu neizteica, norādot, ka MMA ir iespējams pilnīgi viss.

"Nerunāšu par saviem noslēpumiem – ne par taktiku, ne par tehniku. Jebkurš cīkstonis grib cīņu grib noslēgt nevis ar vienkārši priekšlaicīgu uzvaru, bet izdarīt to skaisti," norādīja Gluhovs.

"Tas ir MMA – notikt var viss," uzsvēra Latvijas cīkstonis. "Tu vari izstrādāt neticamu cīņas plānu, bet cīņa var izvērsties pilnīgi pretēji. Tāpēc nekādus plānus nestādu. Iešu cīnīties un centīšos demonstrēt to, ko esmu iemācījies daudzu gadu laikā."

Atgādinām, ka smagsvaru MMA cīņa starp Aleksandru Jemeļjaņenko un Konstantīnu "Lāčplēsi" Gluhovu notiks svētdien, 30. septembrī Maskavā (Krievijā) šova "M-1 Challenge 34: Emelianenko vs Gluhov" ietvaros un to plkst. 19:00 translēs telekanāls "Россия 2", bet internetā tiešraidē šo šovu varēs vērot šeit Прямая трансляция M-1 Challenge 34:...

"M-1 Challenge 34 - Emelianenko vs. Gluhov" apstiprinātie cīņu pāri

Aleksander Emelianenko vs. Konstantin Gluhov
Marcin Zontek vs. Sergey Kornev
Yasubey Enomoto vs. Khusein Khaliev
Enoc Solves Torres vs. Gregory Babene

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

     [+] [-]

, 2012-09-29 18:43, pirms 12 gadiem
velu veiksmi !

     [+] [-]

, 2012-09-29 19:09, pirms 12 gadiem
Novēlu precīzu sitienu ar kāju