Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džefs Monsons: „Grūti prognozēt kurš uzvarēs cīņā starp Jemeļjaņenko un Gluhovu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džefs Monsons: „Grūti prognozēt kurš uzvarēs cīņā starp Jemeļjaņenko un Gluhovu”
Džefs Monsons
Foto: allboxing.ru

Bijušais UFC smagā svara čempiona titula pretendents Džefs Monsons, kurš ieradies Maskavā, lai vadītu MMA semināru, baidās prognozēt, kurš rītdien notiekošajā cīņā starp krievu Aleksandru Jemeļjaņenko (20-5-0) un Latvijas sportistu Konstantīnu Gluhovu (24-10-0) gūs uzvaru. Taču amerikānis prāto, ka latvietim ir reālas iespējas uz uzvaru.

„Viņi ir lieliski cīkstoņi, abiem ir liela pieredze. Gluhovs cīnījies K-1, bet Aleksandrs startējis PRIDE. Viņi ar cīņām apbraukājuši visu pasauli… Būs interesanti pavērot viņu cīņu,” stāstīja Monsons.

Taču uz telekanāla „Россия 2” žurnālista jautājumu, kurš tad uzvarēs šajā cīņā, Džefs Monsons bija diplomātisks: „O, vecīt es nelieku prognozes… Lai uzvar stiprākais.”

Interesanti ir tas, ka pērnā gada 28. maijā Parīzē (Francijā) cīņu šova „100% Fight 5” ietvaros titulētajam Monsonam pašam bija paredzēta cīņa ar mūsu Konstantīnu „Lāčplēsi” Gluhovu, taču mačs nenotika, jo amerikāņu smagsvaras piekrita cīņai Danielu Kormjē un parakstīja līgumu ar Strikeforce.

Atgādinām, ka smagsvaru MMA cīņa starp Aleksandru Jemeļjaņenko un Konstantīnu "Lāčplēsi" Gluhovu notiks svētdien, 30. septembrī Maskavā (Krievijā) šova "M-1 Challenge 34: Emelianenko vs Gluhov" ietvaros un to plkst. 19:00 translēs telekanāls "Россия 2", bet internetā tiešraidē šo šovu varēs vērot šeit Прямая трансляция M-1 Challenge 34:...

"M-1 Challenge 34 - Emelianenko vs. Gluhov" apstiprinātie cīņu pāri

Aleksander Emelianenko vs. Konstantin Gluhov
Marcin Zontek vs. Sergey Kornev
Yasubey Enomoto vs. Khusein Khaliev
Enoc Solves Torres vs. Gregory Babene

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...