Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hendersons: “Pat, ja uzvarēšu Bispingu, iešu pensijā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hendersons: “Pat, ja uzvarēšu Bispingu, iešu pensijā”
Dens Hendersons
Foto: sherdog.com

Četrdesmit piecus gadus vecais bijušais vairs neeksistējošo MMA organizāciju PRIDE un “Strikeforce” čempions Dens Henedrsons (32-14), atklāj, ka pēc titula cīņas ar UFC vidēja svara čempionu Maiklu Bispingu (29-7), viņš beidzot ies godam pelnītajā pensijā.

MMA veterāns Dens Hendersons, kurš šā gada jūnijā cīņu šovā “UFC 199” pārsteidza visus nokautējot bijušo organizācijas “Bellator” čempionu Hektoru Lombardu (34-6-1), solās, ka cīņa ar UFC čempionu Maiklu Bispingu būs pēdējā viņa gandrīz divdesmit gadus ilgajā karjerā.

Šī divkauja ieplānota uz šā gada 8. oktobri, kura tiks aizvadīta Anglijas pilsētā Mančestrā un kļūs par cīņu šova “UFC 204” vakara centrālo notikumu.

Hendersonam iespēja profesionālo sportu pamest UFC čempiona godā. Tiesa, diez vai MMA pionieris to būtu pelnījis, par cik pēdējos gados zaudējumi uzkrāti vairāk nekā uzvaras, taču jaunizceptais čempions Maikls Bispings uzstāja, ka sava jūnijā izcīnītā UFC titula pirmo aizstāvības cīņu vēlas aizvadīt tieši ar Denu Hendersonu.

Čempiona vēlmi cīnīties ar Hendersonu var saprast, jo pirms septiņiem gadiem amerikānis Bispingam sarūpēja smagāko zaudējumu viņa karjerā. Kā izteicās pats Maikls Bispings, viņš alkst atriebības.

“Uzvarēšu vai zaudēšu, psiholoģiski esmu gatavs doties pensijā,” paziņoja Hendersons, kurš profesionālajā MMA ir kopš 1997. gada. “Man ķermenis šādu slodzi varētu pavilkt maksimums divus trīs gadus. Jebkurā gadījumā vēlos palikt MMA, vienkārši bez cīņām darīšu kaut ko citu.”

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...