Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vietējās zvaigznes Liepājā startēs Eiropas jostu cīņas čempionātā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vietējās zvaigznes Liepājā startēs Eiropas jostu cīņas čempionātā
Eiropas jostu cīņas čempionāts Liepājā

30. maijā Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies Eiropas čempionāts jostu cīņā, kur piedalīsies arī vietējie Kristaps Kalnakārklis un Jānis Rērihs - iepriekšējā gada pasaules čempionāta medaļnieki.

Latvijas pārstāvēs arī liepājnieki - 2013. gada pasaules čempions Kristaps Kalnakārklis, Pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējs Jānis Rērihs. Ļoti iespējams, ka dalībnieku vidū būs vēl kāds liepājnieks. Jostu cīņai nav olimpiskā statusa, līdz ar to mazākas konkurences apstākļos ir labākas iespējas gūt panākumus. Rērihs un Kalnakārklis pazīstami arī kā grieķu-romiešu cīņas pārstāvji.

Šāda veida sacensības Latvijas cīņas federācija kopā ar Liepājas pilsētas domi organizē pirmo reizi. Čempionātā piedalīsies vairāk kā 120 sportisti, treneri un liels daudzums tūristu no 22 valstīm (Austija, Baltkrievija, Igaunija, Dānija, Armēnija, Albānija, Azerbaidžāna, Somija, Gruzija, Itālija, Bulgārija, Vācija, Latvija, Lietuva, Moldova, Polija, Krievija, Serbija, Slovākija, Šveice, Ukraina).

Sacensības norisināsies trīs dienu garumā. Tās sāksies jau piektdienas rītā no pulksten 11:00 un noslēgsies svētdienas pēcpusdienā.

Ieeja skatītājiem ir bez maksas.

Izmantotie resursi:
www.wrestling.lv
www.loc.lv