Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hosē Aldo lūdz UFC pārtraukt ar viņu līgumattiecības

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hosē Aldo lūdz UFC pārtraukt ar viņu līgumattiecības
Hosē Aldo
Foto: Heavy.com

Pašreizējam organizācijas UFC pusvieglā svara (-66 kg) pagaidu čempionam brazīlietim Hosē Aldo (26-2) ir apnikuši kārtējie „Ultimate Fighting Championship” (UFC) vadības nepiepildītie solījumi, tāpēc pieprasījis organizācijai pārtraukt ar viņu līgumsaistības.

Trīsdesmit gadus vecais Aldo, kurš pēc uzvaras pār bijušo UFC vieglā svara čempionu Frenkiju Edgaru (20-5-1) kļuva par UFC pusvieglā svara pagaidu čempionu un obligāto neapstrīdamā titula pretendentu, gaidīja solīto revanša maču ar pašreizējo UFC pusvieglā svara čempionu īru Konoru Makgregoru (20-3), taču tā vietā palika pie sasistas siles.

Kā ziņo UFC vadība, Makgregors savu nākamo cīņu aizvadīs 12. novembrī Ņujorkā cīņu šova“UFC 205” ietvaros un cīnīsies ar jaunizcepto UFC vieglā svara (-70 kg) čempionu amerikāni Ediju Alvaresu (28-4) par viņam piederošo jostu. Arī Aldo tika piedāvāts aizvadīt divkauju šajā pašā pasākumā, tikai viņam kā iespējamie pretinieki tika piedāvāti nevis cerētais Makgregors, kurš pērnā gada decembrī gāza Aldo no UFC čempiona troņa, bet Makss Holovejs (16-3) vai Entonijs Petiss (19-5).

Hosē Aldo, kurš ar UFC darba attiecībās ir kopš 2011. gada, ir noguris no UFC šefa Dena Vaita meliem un pieprasa lauzt līgumu.

“Man par pārsteigumu, pagājušajā naktī dzirdēju, ka notiks cīņa starp Makgregoru un Alvaresu. To gan vēl pagājušajā nedēļā Vaits noliedza. Un kas ir vēl sliktāk, viņš saglabās savu titulu pusvieglajā svarā un iegūs iespēju savā īpašumā saņemt divas čempiona jostas vienlaicīgi,” portālam foxsports.com norādīja Aldo.

Iepriekš Vaits izteicās, ka Konors Makgregors nevarēs būt divu jostu čempions, bet izskatās, ka UFC boss kārtējo reizi domas mainījis.

„Kad man tika piedāvāta cīņa ar Frenkiju Edgaru, Dena teica, ka šī mača uzvarētājs varēs cīnīties ar Makgregoru, bet, ja Konors pēc revanša cīņas Neitu Diazu atteiksies atgriezties pusvieglajā svarā, viņam tiks atņemts UFC pusvieglā svara čempiona statuss,” pauda Hosē Aldo, kurš decembrī pirms tikšanās ar Konoru Makgregoru nebija izjutis zaudējuma rūgtumu veselu dekādi.

“Pēc visa, kas noticis, es vairs nevaru uzticēties Denam Vaitam - visu nosaka Konors Makgregors. Neesmu Makgregora sabiedrotais, tāpēc pieprasīju lauzt kontraktu ar UFC. Pārāk bieži esmu piemānīts, un vairs nav vēlmes cīnīties. Saprotu, ka Konors ir peļņas avots, bet viss ir aizgājis pārāk tālu. Tas vairs nav sports, bet gan cirks. Tagad vēlos tikai vienu: dzīvot savu dzīvi un lai viņi dzīvo savējo.”

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

     [+] [-]

, 2016-09-28 21:39, pirms 8 gadiem
Dena Vaits jau atbildējis ka līgumu nelauzīs un ka Aldo bieži uznāk šitas mīkstums paies pāris nedēļas un aizmirsis šio brēku Aldo tak ar kautka japievērš uzmaniba sev

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 16:05, pirms 8 gadiem
Kāds vēl pagaidu čempions, ir tikai viens čempions un mēs visi ļoti labi zinām kā viņu sauc.