Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Brets Rodžers: „Volkovam galvā būs caurums”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brets Rodžers: „Volkovam galvā būs caurums”
Brets Rodžers
Foto: Sherdog.com

Bijušais Strikeforce smagā svara cīkstonis Brets Rodžers (12-4-0), kuram 5. oktobrī šova „BFC - Bellator Fighting Championships 75” ietvaros jāstājas pretī krievu smagsvaram Aleksandram Volkovam (16-3-0), sola, ka viņš ne tikai uzvarēšot krievu, bet arī sacaurumošot viņa galvu.

„Kad esmu labākajā formā man ir vienalga, kurš stāv būra otrā galā. Zinu tikai to, ka 5. oktobrī sitīsimies ne pa jokam. Liekas, ka Aleksandrs ir spēcīgs puisis, taču man nav ne mazākās nojausmas, ko sagaidīt no viņa,” prāto Rodžers, kura karjeras spožākā uzvara ir pār bijušo UFC smagā svara čempionu Andreju Arlovski (17-9-0).

„Es viņam parādīšu kā kaujas pie mums ASV. Viņu gaida nepatīkams pārsteigums. Bet, kad cīņa būs galā, Volkovam būs liels caurums galvā.”

Atgādinām, ka sākotnēji Bretam Rodžersam bija paredzēta cīņa ar Ruslanu Magomedovu (9-1-0), taču nezināmu iemeslu dēļ krievu sportists dalību šai cīņai atsauca. Magomedova vietu ieņēma viņa tautietis Aleksandrs Volkovs.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...