Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

8. oktobrī - Baltijas lielākais cīņu šovs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

8. oktobrī - Baltijas lielākais cīņu šovs
Konstantīns Gluhovs
Foto: Uģis Grantiņš

8. oktobrī Arēnā Rīga norisināsies gada lielākais un krāšņākais cīņu šovs Baltijā “Klondaika Fight Arena”, kurā būs iespēja vērot cīņas pēc K1, MMA un boksa noteikumiem. Turnīra ietvaros notiks gan vairākas supercīņas, gan arī cīņas par Latvijas un Baltijas čempionu tituliem un reitingu cīņas.

2010. gadā Fight Arena turnīrs tika veidots kā komandu sacensība, kurā dūres krustoja Latvijas un Krievijas izlases. Šogad šādas izlašu spēkošanās vairs nebūs, tā vietā skatītājiem būs iespēja ringā redzēt titulētākos pašmāju sportistus, kā arī vairākus ārvalstu cīkstoņus.

Kā viena no gaidītākajām cīņām noteikti būs Latvijas vistitulētākā K-1 atlēta Konstantīna Gluhova dalība Fight Arena turnīrā, kurš arī pērn pierādīja, ka ir starp Eiropas topa labākajiem atlētiem.

Tieši tāpat kā pērn, arī šogad iesildošajā cīņā ringā dosies mūziķis Gacho (Gatis Irbe), kurš jau otro reizi pēc boksa noteikumiem mērosies spēkiem ar profesionālu bokseri. Pēc iepriekšējā gada veiksmīgās debijas profesionālajā boksā hiphopa mākslinieks ir pārliecināts par savu uzvaru arī šogad.

Skatītājiem būs iespēja vērot supercīņu pēc K1 noteikumiem starp Zauru Džavadovu un Leandro Tam (Holande), tāpat ringā kāps Romāns Skiba pret Ņikitu Petrovu, Andrejs Zozuļa pret Dmitriju Usovski, Kristaps Zīle pret Jāni Ginteru, Nikolajs Haustovs pret Valēriju Mikalauskas, Edgars Skrīvers pret Alekseju Povulānu, Mihails Levickis pret Igoru Zabolotniju, Valts Viņšņevskis pret Viktoru Gricus.

Skatītājus gaida krāšņs ringa meiteņu šovs, kā arī iespēja tikties ar sportistiem, piedalīties dažādos konkursos. Pirmo reizi Latvijā cīņu šovu būs iespēja vērot uz 9x5m liela ekrāna, redzēt labākos cīņu momentus, atkārtojumus, intervijas ar sportistiem un to treniņus.

Pateicoties Latvijas cīņas sporta straujai attīstībai, turpmāk Fight Arena turnīrs tiks rīkots divas reizes gadā, bet katru mēnesi sacensības norisināsies kādā no Latvijas pilsētām - Daugavpilī, Liepājā, Kuldīgā, Tukumā, un citās pilsētās. Kopā mums izdosies Latviju padarīt ne tikai par skaistāko, bet arī par stiprāko valsti pasaulē.

Informāciju sagatavoja: Ivo Rode, WFCA Baltija sabiedrisko attiecību pārstāvis

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-29 07:49, pirms 13 gadiem
man jau liekas, ka pasakums bus piec reiz blavaks ka pagajsgad. vismaz paru salikums neparliecina.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-29 09:24, pirms 13 gadiem
cik aptuveni varetu maksat biletes?

  -1 [+] [-]

, 2011-09-29 09:54, pirms 13 gadiem
nu nezinu vai pari diezgan slikti salikti visi sie sportisti ir diezgan pieradijusi ka var cinities viens pret otru.
Braaleens rakstīja: man jau liekas, ka pasakums bus piec reiz blavaks ka pagajsgad. vismaz paru salikums neparliecina.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-29 17:23, pirms 13 gadiem
muļķības - dažus pārus man personīgi būs interesantāk vērot kā iepriekšējā gada salikumus. Gluhova, Skrīvera, Zaura, Mikalauskas cīņas noteikti būs ļoti interesantas

  +1 [+] [-]

, 2011-10-01 08:32, pirms 13 gadiem
vairaaki sportisti necinsies tp pasakums bus papusei izgazies ka parasti

     [+] [-]

, 2011-10-02 18:12, pirms 13 gadiem
atkal dzēšat komentārus, aj aj aj cik var?