Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bonars atgriežas no „pensijas” un paraksta līgumu ar „Bellator”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bonars atgriežas no „pensijas” un paraksta līgumu ar „Bellator”
Stefans Bonars
Foto: bleacherreport.com

Trīsdesmit septiņus gadus vecais UFC slavas zāles iemītnieks Stefans Bonars (15-8-0), kurš pirms nepilniem diviem gadiem paziņoja par sporta gaitu beigšanu, izlēmis atgriezties lielajā sportā un parakstījis ilgtermiņa līgumu ar amerikāņu MMA organizāciju „Bellator”.

Kopš pie Bellator stūres stājies Skots Kokers, organizācijas rindas papildinājuši vairāki MMA vecmeistari, taču Stefana „Amerikāņu Psihopāta” Bonara pievienošanās šai federācijai ir neliels pārsteigums. Tas viss nedaudz izbrīna, jo Kokers dažas dienas atpakaļ lauza līgumattiecības ar perspektīvajiem Atillu Vegu (29-5-2) un Šahbulatu Šamhalajevu (12-3-1), bet parakstīja kontraktu ar sportistu, kurš divus gadus nav cīnījies, kā arī viņam bijušas nopietnas problēmas ar dopingu.

Vēl pārsteidz fakts, ka UFC vadība neko neiebilda atļaujot savas organizācijas slavas zāles iemītniekam parakstīt ilgtermiņa līgumu ar savu sīvāko konkurentu. Iespējams, starp abām organizācijām ir kāda noruna, tikai par šo norunu netiek nekas atklāts…

„Gribu, lai visi zina, ka es atgriežos sportā, lai atbrīvotu MMA pasauli no vīrusa ko sauc par Tito Ortizu,” Sefans Bonars apliecināja, ka ir pievienojies Bellator un netiešiem vārdiem uz cīņu izaicināja bijušo UFC pussmagā svara čempionu Tito Ortizu (17-11-0).

„Mēs gadiem esam cietuši skatoties viņa garlaicīgās cīņas, tāpēc ir pienācis laiks, lai kāds izsistu no viņa to garlaicību vienreiz un pa visiem laikiem.”

Jāatzīmē, ka Bonars par iešanu pensijā paziņoja 2012. gada oktobrī pēc zaudējuma cīņā ar bijušo UFC vidējā svara čempionu Andresonu Silvu (33-6-0). Stefans savulaik uzveicis tādas MMA zvaigznes kā Kīts Džardīns (17-11-2), Kristofs Sozinskis (26-12-1), Kails Kingsburijs (11-6-0), Džeims Īrvins (17-10-0), Braiens Ebersons (50-16-1), bet tagad amerikānis šo sarakstu vēlas papildināt ar Tito Ortiza vārdu.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2014-08-29 17:12, pirms 10 gadiem
Pats jau arii nekaads interesantais ciikstonis nebiji, tad jau Tito Ortiz interesantaaks