Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bijušais UFC cīkstonis Tiago Silva augustā atgriezīsies ringā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bijušais UFC cīkstonis Tiago Silva augustā atgriezīsies ringā
Tiago Silva
Foto: blacksportsonline.com

Bijušais organizācijas UFC pussmagā svara cīkstonis, brazīlietis Tiago Silva (16-3-0), kuru šā gada februārī arestēja par bruņotu uzbrukumu un martā pret drošības naudu atbrīvoja, aktīvi trenējas un 29. augustā plāno atgriezties ringā.

Trīsdesmit vienu gadu vecais Tiago Silva šā gada februārī tika arestēts par bruņotu uzbrukumu. Viņš bruņojies ar šaujamieroci ielauzās Popviča džiu- džitsu skolā un piedraudēja nogalināt savu bijušo sievu Taisu Kamidži un viņas jauno mīļoto, pazīstamo cīņas sporta meistaru Pablo Popoviču.

Uzreiz pēc šī incidenta UFC lauza līgumu ar brazīliešu sportistu un organizācijas prezidents Dana Vaits publiski apsolīja, ka Tiago Silva vairs nekad necīnīsies zem UFC karoga.

Martā Silva pret drošības naudu, kas sastādīja 25, 000 ASV dolāru, tika atbrīvots no ieslodzījuma un tagad gaida tiesu.

Atsaucoties uz portāla foxsports.com pieejamo informāciju, Silva pirms mēneša atgriezies klubā „Blackzilians” un aktīvi gatavojas savai nākamajai cīņai, kas notiks 29. augustā cīņu šova „Fight Time 20” ietvaros.

Fight Time nav liela organizācija, taču viņas paspārnē cīnās vairāki bijušie UFC atlēti, piemēram, Vāgners Roča (11-3-0), Joislandijs Izkuerdo (9-2-0), Maiks Rio (10-4-0) u.c. Šo organizāciju vada Tiago Silvas bijušais treneris, 1976. gada Monreālas Olimpisko spēļu čempions boksā Hovards Deivis jaunākais, kurš kā treneris savulaik boksa iemaņas uzlabojis arī bijušajam UFC pussmagā svara čempiona Čakam Lidelam (21-8-0).

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

     [+] [-]

, 2014-06-28 20:43, pirms 10 gadiem
Pagaidaam spelee futeni pasaules chempii, peec tam atpuuta un atpakal ringaa!