Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tods Dafijs septembrī cīnīsies ar Džefu Monsonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tods Dafijs septembrī cīnīsies ar Džefu Monsonu
Tods Dafijs
Foto: ufc.com

8. septembrī Bengalūru (Indijā) savā starpā dūres krustos bijušie UFC smagsvari – kādreizējais UFC ātrākā nokauta īpašnieks Tods Dafijs (7-2-0) ar SFL jaunieguvumu, bijušo UFC smagā svara titula pretendentu Džefu Monsonu (46-13-1). Šī būs MMA šova „SFL 4” galvenā vakara cīņa, ziņo mmajunkie.com

Viens no pēdējā laika nodarbinātākajiem MMA cīkstoņiem Džefs Monsons, kurš dažas dienas atpakaļ uz četriem gadiem noslēdza līgumu ar SFL, no pēdējām piecpadsmit cīņām divpadsmit izcīnījis uzvaras.

Pēdējo divu gadu laikā Džefs zaudējis tikai divas reizes. Viņš piekāpās Strikeforce smagsvaru turnīra uzvarētājam Danielam Kormjē (10-0-0) un Fjodoram Jemeļjaņenko (34-4-0), pie tam abas sakāves atzītas tikai pēc punktiem.

Pie tam pēdējos četros mačos Monsons izcīnījis uzvaras pār smagsvariem Denisu Komkinu (13-9-0), Alekseju Oļeiņiku (35-9-1) un Džimu Jorku (15-5-0), bet neizšķirti cīnījies ar franču atlētu Čabanu Ka (4-1-1).

Savukārt Tods Dafijs SFL rindās debitēja šā gada aprīlī, trīsdesmit sekunžu laikā nokautējot britu smagsvaru Neilu Grovu (11-6-1). Tā amerikānim bija pirmā cīņa pēc piecpadsmit mēnešu pauzes. Pirms lielā atvaļinājuma Dafijs atzina bijušā DREAM un Strikeforce čempiona Alistera Overīma (36-11-0) pārākumu un pazuda no lielās skatuves līdz brīdim, kad viņu pamanīja indiešu promouteri.

„SFL 4” cīņu pāri (apstiprinātie)

Todd Duffee vs. Jeff Monson
Satoshi Ishii vs. Jimmy Ambriz

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...