Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šenfelds: „Cīņā ar Kostu iešu uz pilnu banku – mēģināšu viņu nokautēt”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šenfelds: „Cīņā ar Kostu iešu uz pilnu banku – mēģināšu viņu nokautēt”
Roberts Šenfelds
Foto: tukumabrali.lv

Latvijas viens no perspektīvākajiem supervieglā svara MMA cīkstoņiem Roberts Šenfelds (4-1-0), kuram šo sestdien Ženēvā (Šveicē) stāv priekšā cīņa par vakanto organizācijas SHC pasaules čempiona jostu ar brazīlieti Marsello Kostu (9-2-1), mēģinās nokautēt pretinieku.

„Kosta ir brazīliešu džiu – džitsu meistars, tāpēc es uzsvaru likšu uz cīņu stājā, bet, ja būs iespēja pārsteigt viņu uz sāpju paņēmienu, protams, centīšos to nepalaist garām,” portālam Sportacentrs.com skaidroja kluba „Team Kuldīga” sportists Roberts Šenfelds.

„Kopā ar treneri vairakkārt esam pētījuši Marsello cīņas. Viņš ir ļoti agresīvs un akcentu liek uz cīņu parterā, tāpēc jādara viss iespējamais, lai nenonāktu zemē. Kosta ir augstākā līmeņa cīkstonis, stiprākais atlēts ar ko līdz šim esmu ticies ringā.”

„Zinu, ka es šai cīņā neesmu favorīts, tāpēc mans mērķis ir nokautēt brazīli, jo savādāk, ja es spēlēšu pēc viņa noteikumiem, man nebūs nekādu izredžu uzvarēt. Man nav citu variantu, iešu uz pilnu banku!”

Jāatzīmē, ka Marsello Kostam sākotnēji bija ieplānots par SHC supervieglā svara (- 61 kg) čempiona titulu cīnīties ar pieredzes bagāto francūzi Olivjē Pastoru (18-16-0), taču franču atlēts nedaudz vairāk kā nedēļu pirms nozīmētā mača satraumējās. Aizvietot viņu piedāvāja kuldīdzniekam Robertam Šenfeldam, kurš uz doto mirkli uzkrājis četru cīņu uzvaru sēriju.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-05-29 09:31, pirms 10 gadiem
Uz priekšu,uzvārda brāli!