Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits: "Dosim Krokopam vēl vienu cīņu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits: "Dosim Krokopam vēl vienu cīņu"
Mirko Filipovičs
Foto: ufc.com

"Dosim Krokopam vēl vienu cīņu," portālam ESPN.com izteicās UFC prezidents Dana Vaits, taču kad notiks Mirko "Krokopa" Filipoviča (27-9-2) nākamā cīņa un pret ko viņs cīnīsies pagaidām nav zināms, ziņo sherdog.com

"Šis puisis atkal grib kauties un es esmu viņam parādā vēl vienu cīņu. Viņš ir pieaudzis cilvēks. Ja jau viņš grib turpināt cīnīties, tās ir viņa tiesības," stāstīja Vaits.

Japiemin, ka bijušā federācijas PRIDE zvaigzne Mirko Filipovičs, kurš pagājušajā desmitgadē iedvesa bailes ar savu kājas spērienu visam smagsvaru divizionam, pēdējā laikā cieš vienu zaudējumu pēc otra.

Pēc pēdējā zaudējuma ar nokautu Brendonam Šaubam, UFC prezidents Dana Vaits plašsaziņas līdzekļiem paziņoja, ka Filipovičs vairs nekad neatgriezīsies UFC un ieteica trīsdesmit sešus gadus vecajai horvātu MMA un K-1 zvaigznei padomāt par karjeras beigšanu.

Taču tagad Vaits ir mainījis savas domas un vēlas Filipovičam dot vēl vienu iespēju. Tikai kāpēc? Laikam dēļ Krokopa lielās popularitātes. Līdzjutēji vēl joprojām grib redzēt Krokopa cīņas, lai arī horvāts vairs nav tajā labākajā formā. Visi gaida brīnumus no Mirko un gatavi maksāt naudu, lai redzētu savu elku cīnāmies.

"Mēs esam vienojušies. Mirko grib cīnīties. Es pildīšu savu līguma pusi," piebilda Dana Vaits, kurš ar Filipoviču pērna gada jūnijā noslēdza līgumu uz trim cīņām. Šī pēc līguma būs trešā, pēdējā cīņa.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...